Seviye 1 Bulk Antrenmanı

Furkan abinin ( @elezar) verdiği seviye 1 Bulk antrenman programını uygulamaya başlayacağım ama soracağım bir iki şey var

1:Antrenmandan önce ne kadar koşmam lazım kaç km kadar

2:Boyum 185 kilo 78 yağ oranı 14.1 ortalama olarak kaç gr protein almam lazım günde kas oluşumu için ve hacim kazanmak için

3:Sizce kaç ayda yağ oranım 10 11 düzeylerine iner karın kaslarını çıkarmak istiyorum artık

Herkeze şimdiden teşekkürler

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Furkan abinin ( @elezar) verdiği seviye 1 Bulk antrenman programını uygulamaya başlayacağım ama soracağım bir iki şey var

1:Antrenmandan önce ne kadar koşmam lazım kaç km kadar

2:Boyum 185 kilo 78 yağ oranı 14.1 ortalama olarak kaç gr protein almam lazım günde kas oluşumu için ve hacim kazanmak için

3:Sizce kaç ayda yağ oranım 10 11 düzeylerine iner karın kaslarını çıkarmak istiyorum artık

Herkeze şimdiden teşekkürler

1 daha önceki konundada belirttigim gibi bu senin antrenman ve beslenme duzenine bagli

2 90 95 gr gunluk protein alimi yeterli olacaktir temiz kas kutlesi arttirimi için

3 Zaman vermek icin metabolizma hizindan beslenme alışkanlıklarına kadar bir cok seyini bilmem gerek ama şunu soyleyebilirim sabırlı ol ve sakin vazgeçme cok güzel noktalara geleceğine inanıyorum [emoji123]

Peki hocam 1 er günlük ara verin diyorsunuz videoda o aralarda koşu barfiks şınav mekik tarzı antrenmanlar iyi olur mu yoksa dinlenmek mi lazım

Peki hocam 1 er günlük ara verin diyorsunuz videoda o aralarda koşu barfiks şınav mekik tarzı antrenmanlar iyi olur mu yoksa dinlenmek mi lazım

Beslenmen duzgunse kotu olmaz aksine iyi olur benim o videoda bahsettiğim yeni baslayan arkadaslarin en az ne kadar calisarak gelisebilecegiydi yoksa dedigim gibi beslenme duzenin oturdugu sürece hiçbir sorun olmaz

Back
Yukarı