Sevgilisi olmayanlar

derde bak :)

13 yasinda olmustu simdi 15 yasindayim geriye baktığimda ne kadar salakca bisey yaptigimi anladim yasin gencse 15-20 civari bosver hele bide okuyorsan salla gitsin kizlari hersey zamini gelince guzel. Bide bir erkegi kadin herzaman mutlu edemez sewgililik herzaman ask degildir. Gercek ask gonulden olmali

17 yaşındayım 1 defa oldu sonrada bu yaşlarda töbe ettim sevgili yapmaya. Hele birde okuldansa daha kötü. Derslerin aksıyor, arkadaşlarını yalnız bırakıyosun falan.En önemliside PARAN GİDİYOR :D Teklifte geliyor fakat uzak durmak gerek üniv. ye kadar :D

Kız arkadaşın yada sevgilin yoksa bu tamamen seninle ilgili bir durum ben ve benim gibi düşünen bir çok üye bu tür paylaşımların gereksiz olduğunu düşünüyorlar..

Birincisi,öyle dusunuyorlarsa kendileri söyleyebilirler senin söylemene gerek yok.ikincisi,burası dertleşme bölümů ona bakarsan kimi boyum kısa diyor kimi jinekomasti mi diyor,kimi sakalım çıkmıyor diyor,bunlar da seni ilgilendirmez ama adamların yazmaya hakkı var buna bir şey diyemezsin.ücüncüsü,madem bunlar seni ilgilendirmiyor ne diye sohbette dolaşıyorsun makale falan oku.ne biliyim aminoasitleri ezberle tek tek.yeterki buraya gelip artist artist konuşma..

Artist artist ? :)

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

aqualinebursa abicim bırakında rahat rahat ergen muhabbetimizi yapalım :D
benim 16 yıldır yok ama olması için birşey yapmıyorum öyle konuştuğum kız arkadaşımda yok kendime dönüp soruyorum neden kız arkadaşım yok diye olması için bir şey yapmadım ama böylede yaz tatili çok kuru geçiyor inşallah lise 3 de kız ortamıydı erkek ortamıydı hepsine girecem lise 2 ve 1 de arkadan 4-5 kişi bulup grup kurmustum takılmıstık ama artık oda kesmiyor lise 3 de okulu ayartırım ben :D

:) iyi yapın bakalım :)

Yaş oldu 35 bu kuşak çok değişik bir kuşak siz daha donanımlısınız artık,sevgiliniz olsun istiyorsanız karşı cinse iyi davranmayın her istediğini yapmayın,hatta bazen kendi fikirleriniz ile onun fikirleri çatışsın ama yeri geldiğinde de niyetinizi belli etmek için tevazu sahibi olup onun söylediklerinede iştirak edin zamanlama çok önemli :) kızlar önemsenmediklerini düşündüklerinde kendilerini kötü hissederler ve bu bozuk psikoloji ile yürüyebilirsiniz :) :) :)

Yaş oldu 35 bu kuşak çok değişik bir kuşak siz daha donanımlısınız artık,sevgiliniz olsun istiyorsanız karşı cinse iyi davranmayın her istediğini yapmayın,hatta bazen kendi fikirleriniz ile onun fikirleri çatışsın ama yeri geldiğinde de niyetinizi belli etmek için tevazu sahibi olup onun söylediklerinede iştirak edin zamanlama çok önemli :) kızlar önemsenmediklerini düşündüklerinde kendilerini kötü hissederler ve bu bozuk psikoloji ile yürüyebilirsiniz :) :) :)
Kendimi donanımsız hissettim :D

Bir bayan olarak cevap yazma geregi duydum ,yönteminiz çok da hoş gelmedi:)

Herseyin ayarinda olmasi makbuldur. Surekli ustune dusersen de sikilir, hic ilgilenmezsende uzulur. Bu erkek icinde aynidir kadin icinde. Kadin erkege oranla daha fazla belli eder bu rahatsizligini sadece fark budur. İstisnalari saymiyorum:) Sahsen ben kisinin olgun davranmasindan yanayim. Bayan da erkek de asiriliktan kacinmali. Asiri tavir asiri trip mesela bunlar asiri can sikan durum. Kisiler karsilikli anlayis icerisinde olmali. Ben sevgilime yaptigi davranistan rahatsiz oldugumu dile getirme taraftari degilim, kendisi anlasin isterim durumu ona gore davransin bana saygi duysun.
Yanlis anlasilmasin belirttigim gibi taraf tutarak degil de her iki tarafin da ayni ozelligi tasimasi taraftariyim:) yoksa kendisine aci cektireni seven kiz yoktur diye dusunuyorum o birazda inattandir. Ne kadar aci cektirirsen aynisini iade edecek zamani kollar bayanlar. Bittabiki erkeklerde:)

Bir bayan olarak cevap verme gereği duyduysan demekki halen işe yarıyormuş :)

Back
Yukarı