Sevgiliniz varmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CnForza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz varmı ?

• Evet.

Votes: 17 26,2%
  • Hayır.

Votes: 37 56,9%
  • Yeni ayrıldım.

Votes: 3 4,6%
  • Platoniğim :'( .

Votes: 8 12,3%

• Total voters
    65
Başlıktada yazdığım gibi forumdaki arkadaşların ne kadarı sap ne kadarının başı bağlı merak ettiğimden dolayı açmış olduğum bir konudur.

2012 yılının yaz ayından beridir kız arkadaşım var birde insan aradığı özelliklerdeki kızı bulunca hovardalığı bırakıyor bu arada:D artık çapkın biri değilim

Amele meslek lisesinin oksijenini ciğerlerime çekmediğim gün olacaktır.

3 yıldır sevgiliydik toplam 4 yıldır tanışıyoruz, ayrıldık.

İstatislikler beni hüsrana uğrattı resmen ya coğunluk sap :D

Günümüzün 18 - 22li yaş arası kızları başa çıkılacak gibi bir şey değil. Masum duygular ile gerçek ilişki yaşaya bilinecek ve güven verebilecek birinin yer yüzünde olduğuna inanmıyorum. Gibi çetrefilli cümleler kurmaya gerek yok. :) Kısaca sapım ve daha uzun yıllar sap olarak kalacağım da garanti :D

böyle ergence hatta dahada kötü bir durumda olan çocuklar gibi bunlar nasıl mesaj.Konunun ciddiyetinin içine ediyorsun arda.Senin gibiler yüzünden forum işlemiyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:34 ----------

Ne yapalım gülelimmi şimdi.Afferin sana sağ elinle nikah kıydırmayı unutma.Zina yapıyosun şuan.

Dying konuyu başka yönlere çekmezsen sevinirim konuyu sevgiliden zinaya getirdin lütfen böyle şeyler yapma

Yav arda12 o yorumu atarken utanmadın mı diyecek bişey bulamıyorum yaw.Allah ıslah etsin.

Son düzenleme:
Ne zaman konu açsam öyle yerlere geliyoki ben bile şaşırıyorum o.O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:57 ----------

Konuyu kalpten akıldan sağ eline ve poposuna getirmiş şahıslar var.Aynen devam

Dediğinde doğru benim konumarım bunlar yüzünden kapatılıyo hep a32

Forum Kurallarını Hatırlatmakta Yarar var

9.2. Irkçı, politik, dini baskı içeren ve CİNSEL TERCİHLERİ içeren konular açmak, mesajlar yazmak yasaktır. (Avatar, imza ve kullanıcı adları da bu kurala tabidir. Siyasi parti /oluşum, dini ya da ırkçı amblem ve logolar-resimler kullanmak yasaktır. Kural ihlalinde ilgili materyal üyeye bilgi verilmeden silinecektir.)

Mesajlarımıza Dikkat Edelim Lütfen

kız arkadaş mevzularında sadece önemli olan cinsellik değildir hepimiz hayatta ilgi isteriz birinin desteğini ve bizi dinlemesini isteriz ne kadar güçlü sözü geçen bir insan olsakta zaman zaman kendimizi yalnız çaresiz dertli bir durumda buluruz işte böyle durumlarda insan sevgiliye ihtiyaç duyuyor her ne kadar kızlar erkeklerin ilgiye ihtiyacı olmadığını düşünsede bu böyle fakat ilişkiye başlarken kesinlikle karşınızdaki insanın hayat görüşü sizle aynı olmalı çok bencil olmamalı yaşam standartı sizden çok yüksek olmamalı buda sorun olabilir çünkü ama sizden daha bilgili olursa hayat tecrübesi olursa çok iyi olur çünkü zor durumlarda yardımcı olabilir onun için düşünceleriniz ne olursa olsun bir kızda arayacağınız başlıca özellik çok bilgili kültürlü olmasıdır cahillen uzun vadede mutlu olamazsınız cahil bir dost akıllı bir düşmandan daha çok zarar verir insana bunu unutmayın derim

Back
Yukarı