Sevgililer gününe yalnız girecekler kimler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isyeaannnnnnn.
yalnız olmanın önemi yok kafamız rahat en azından sporumuz var yaza bi yaz aşkı yaşar bırakırız.en güzeli.

okula gitmedim bugün. okulda, dışarda dolaşan çiftleri göreceğime evde kargomu beklerim sonra da salona kanatlanırım :D draft ın koyduğu resimler her şeyi açık ve net açıklıyor zaten :D

zeuss benim sevgilimin akşam maçı var.(beşiktaştan bahsediyorum).maçı arkadaşlarla izlerken şöyle 6 7 arjantin içmemde bir sakınca var mı :D alkol yükelemesi yapayım diyorum bu güne özel :D

Birazdan spora gidicektim meraktan bir bakıyım dedim kesin dertleşme bölümünde böyle bir konu açılıcaktır dedim ve yanılmadım..))) Forever alone..))

14 şubat , d.günleri gibi her zaman saçma gelmiştir bana...

Kendi doğum gününde, bayramın 2. 3. 4. gününde bile ant.yapan birisi olarak , bugüne özel 14 şubata inat Omuz - Sırt !...

benim şu an sevgilim yok ama varken de 14 şubatları es geçerdim herzaman nasılsa öyle.. hatta bazı kız arkadaşlarımla bu yüzden çok tartışmıştık hatta biri beni terk etmişti :) saçma geliyor bana niyeyse..

yaklaşık 1 aydan beri sevgilim yok yani bugün yalnızım bende akşama bara gitmeyi planlıyorum 3 hafta oldu gece dışarı çıkmayalı belki oradan bir kız arkadaş bulurum:)

Ben doğduğumdan beri yalnız giriyorum :) Aynı şekikde anne baba günleri içinde geçerli tabı yılın her gunu anmalıyız onları.

Sevgilim olsa bile böyle günlere itibar etmem inancım gereği bu kimseyi ilgilendirmez elbette.

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.[1]
Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir. Tahminlere göre 14 Şubat günü, tüm dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir. Bunun yanı sıra hediye alımlarından kaynaklı piyasada satışlar artmaktadır.

Vikipedi.

Sevgilim olursa her gün onun günü olurdu :)

bu gunu bızım gıbı ulkelerde nedne abartıyorlar anlamıyorum sanırım ticari açıdan cıcek satmak hedıye satmak ıcın
bugun okula giderken yoldaki çiçekciler dukaknı ılkes sabah açmışardı bugun ıcın:=)

Son düzenleme:
Yan yanada yaptım alt altada yaptım yinede işe yaramıyor neyse ben imzaları buraya koyayım

enya , YandımAli , as55 , Ec0 , j.claude.er , Ferhat V , Pulbiber072 , jacobo 1 , SiR_Arawn , deathlifter , Danny Boy , draft , Beethoven , ZeusS_ , Sivasli58 , RasAnt , oktayd , pozitronn , ravenss34 , sultanmehmed , Karakaş , rockybalboa7 , Cidade de Deus

Şuan tamı tamına 23 yalnız kişiyiz

Taris_501714.jpg
Kozmetik_1085174.jpg
xhamster-com_195305.jpg

Kim demiş yalnızım diye...

Back
Yukarı