Sevgililer Gününde Sevgilinize En Güzel Hediyeyi Verin :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OvO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuşması, antrenmanı ve müzik tanıdık geldi bana.

Burdan : http://gregplitt.com/preview57.html

Güzel vücudu var ama konuşması/sesi itici geldi bana da, belki kendine has orjinal bir video yapmadığı içindir.

Son düzenleme:
Az çok ingilizce bilenler önce 3-4 Greg videosu izlesin, sonra bunun diğer videoları izleyin kurduğu cümleler bile aynı adamın siteye girdim anasayfadaki poz bile Greg'in resmi face sayfasındakiyle aynı yuh ya bu kadar da özenti olunmaz vücutla beraber kafayı da geliştirseydi keşke ben çok fena uyuz oldum kendisine.

Muhtemelen Greg'in siteye üye onun söylediklerini Türkçeye çevirip bize aktarıyor onun gibi poz veriyor onun gibi video hazırlıyor onun müziklerini ekliyor vs vs. Bari müzik, konuşma, poz gibi şeyleri kendin yap yok herşey özenti adam fena etkilenmiş :D

Son düzenleme:
neden cümleler bu kadar anlaşılmaz diyordum bende ,ingilizceyi çevirip yorumlamamış bile oldugu gibi almış :)

konuşmayı bilmiyor ama sussa da olur vücut dile gelmiş zaten :)

Gerçekten bu kadarı fazla, biraz sempatim vardı kendisine ancak bu araklama işi sebebiyle tamamen soğudum.Acaba Greg Plitt,in bundan haberi var mı? :)

Haberi yoktur olsa da pek ipleyeceğini sanmıyorum ben olsam gülerdim vücudu gerçekten çok güzel ve elinde böyle bir imkan varken kendi orjinal birşeyler yapacağına başkasının yaptıklarını tıpatıp taklit ediyor adamı incelediğime lanet ettim kendi yaptığı doğru dürüst birşey yok davranışlarından tut konuşmasına kadar herşeyi taklit bazı cümleler noktası virgülüne kadar aynı videolardaki yazılar aynı yemek tarifleri çalıntı Greg'in havuzda kardio videosu var onu bile araklamış yahu videoların isimleri bile aynı kol savaşı, absolute vs çocuklar yapmaz bu kadarını kendi cümleleri kuracak kadar videolara isim verebilecek kadar da mı kafa yok anlamadım en son Greg'in meşhur yağmurda dans lafını da söyledi orda dayanamayıp kapattım daha da bakmam.

Başkaları da farketmiş zaten durumu sözlüklerde twitterda falan geçmiş bu muhabbet.

Son düzenleme:
Kafayı tırlatma sendromu bu olsa gerek.Aralarda "hey" deyip deyip duruyor:) Sporla alakası olmayan insanlara karşı güzel bir pazarlama çeşidi ama sporla iç içe olan insanların kendine güldüğünü biliyordur sanırım gregg plitt videolarını iyi ezberlemiş:)

motivasyon videosu olarak greg plitt,zyzz,dorian yates ve dana linn bailey favorilerimdir bu arkadaşa gelincede bi an önce taklitçilikden vazgeçip orjinal bir şeyler yapması gerekmektedir eğer çoğu insanın idolü olmak isiyorsa şu hayatta herkesin bir idolü vardır Arnoldun bile ama o hiçbir zaman reg parkı birebir taklit etmedi zyzz bile ister sevin ister sevmeyin kendi imajını kendi yarattı kendine özgü cümleleri hareketleri vardı hiçbir zaman arnold gibi frank zane gibi davranmadı yapması gereken kendine özgü sözler bulması ve kendine özgü giysiler bulmalı sinemadan örnek verirsek tylor durden ve rocky balboa kendine özgü giysileri vardı milyonlarca insan onlar gibi giyinmişti yaratıcı olacaksın,emek harcayacaksın farklı olacaksınki çoğu insanın idolü olabilesin.

Son düzenleme:
Greg Plitt'inkini de izledim keşke diyorum Greg'i yakında tanıyabilseydim adam bu kadar uzaktan böylesine spora ateşleyebiliyorsa yakından tanıyıp onunla birlikte antrenman yapmak ne denli mutlu eder insanı :) Bizim Murat Tavman'a gelirsek neden böyle yapıyor anlıyor değilim,fiziğin de iyi ama neden çalıntı bir video tercih ediyorsun ve neden sesini sokakta yaşayan biri havasına sokuyorsun ve Türkçe kullanırken ''okay'' vb. kelimeleri kullanarak iyi bir şey yapıyormuş gibi sanması tuhaf anlam veremedim doğrusu...

Back
Yukarı