Sevdiğin Kızın Biriyle Çıktığını Sonradan Öğrenmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boyka06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaşım 27 bu zamana kadar 4 kişiye aşık oldum 1. si gençlik çocukluk aşkım aynı apartmanda büyüdük, nişanlandı 2. si lise yıllarındaki sevdiğimdi aynı sitedeydik, evlendi 3. sü askerlik yıllarımda kuzenimin yakın arkadaşıydı üvi. okuyodu en olgunlaşmaya başladığım zamanlardı, oda evlendi 4. sü artık ona içimde pek birşey kalmadı 10 yıldır tanıyordum en sonki aşkım istanbulda ama daha elini tutamadım bu daha bekar ve sevgilisi yok ama sevgili olmayı başaramadım.. Yani arkadaşlar işin özeti 4 kıza aşık oldum ama hiç biriyle çıkmadım aşkı ve sevgiyi yaşamadım :) ama şimdi freeyim kimseyi takıp bağlanmıyorum rahatım kendileri geliyor bazan yaşları 34 bazan 18 oluyor mutlu ediyom onları onlarda beni :D

Sen direkten dönmussun abi asik olmak her yigidin harci degil asik olacaksan ilk önce götü snra gururunu saglama alcan yoksa afedersin ne sikenin nede ezenin az olur :D[DOUBLEPOST=1414694862][/DOUBLEPOST]
alıştık zaten bekarlığa... çamaşır yıka, bulaşık yıka, ütü yap, ev temizle, perde tak.... yakında çok hamarat ev erkeği diye beni istemeye gelirlerse şaşırmayacağım.
Haha daha neler :D

Sen direkten dönmussun abi asik olmak her yigidin harci degil asik olacaksan ilk önce götü snra gururunu saglama alcan yoksa afedersin ne sikenin nede ezenin az olur :D[DOUBLEPOST=1414694862][/DOUBLEPOST]
Haha daha neler :D
Aynen öle.. Artık aşk evliliği yok, mantık evliliği var, para ile elde edemeyeceğin kız yok artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen öle.. Artık aşk evliliği yok, mantık evliliği var, para ile elde edemeyeceğin kız yok artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi para ile dassagin kimde oldugu belli degil artik bundan sonra ne seviyorum nede senin icin olurum sozleri sadece ALLAH 1 dediklerine inanirim gerisi teferruat :p

• Like
Reactions: F35
Back
Yukarı