Sevdiğim kız beni sevmiyor :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan themy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya valla halen seviyorum gibi hissediyorum ama biryanımda hiç yazma boşver ne hali varsa görsün diyor kararsız kaldım bende zoru severim ama ne bileyim bi tarafım ölümüne devam et diğer tarafım boşver ne hali varsa görsün der gibi ya valla kararsız kaldım nasıl bi duruma düştüm :S

Şu hayatta şunu öğrendim kendini yeni baştan çizeceksin, hani fenomenler vardır mesela havalı olanlar onlar gibi olmaya başladıkça inan kızlar peşimden koşmaya başladı umursamaz ve her kız beni seviyor gibi davranıp hiç birini takmadıkça daha cok özgüvenim arttı tabi karizma olmayip böyle olursan hiç birşey elde edemezsin :D

Yok yani kendimi övmek gibi olmasın biraz yakışıklılığım var kızlar bana bakıyor vs. ama kendime özgüvenim yok bide kızları etkileyebilecek konuşmam yok yani bazı erkekler vardır full kızlarla takılır vs. ama ben onu beceremiyorum

Çok konuşmana gerek yok. Kızlar kendisini dinleyen erkeklerden hoşlanır. Sadece dinle ve pusuya yat. En Zayıf anında saldır ona.

--- ERA ---

Yok yani kendimi övmek gibi olmasın biraz yakışıklılığım var kızlar bana bakıyor vs. ama kendime özgüvenim yok bide kızları etkileyebilecek konuşmam yok yani bazı erkekler vardır full kızlarla takılır vs. ama ben onu beceremiyorum

Laf + espri + güzel sözler

Abicim kiz seni sevmiyorsa sevdirmeye calis kendini kanka ayagi göt ayagi diye bosa demiyorlar ilgi göster kiza anlasin sevdigini aksi halde forum aldi basini gidiyor body forum olmaktan cikti ask-i memnu'ya döndü burasi ciddi seyler basgöstermeye basladi sonu gelmez oldu asiklarin. o_O

Back
Yukarı