• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Servet DAĞLI

Servet abi seni az çok tanıdığım için söylüyorum bu forumdada bir konu açsan kur geçmişin hakkında hem bilgi verici olur hemde yeni başlayıp abi kaç aya senin gibi olurum diyeceklere boş umut vermemiş olursun

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Servet abi seni az çok tanıdığım için söylüyorum bu forumdada bir konu açsan kur geçmişin hakkında hem bilgi verici olur hemde yeni başlayıp abi kaç aya senin gibi olurum diyeceklere boş umut vermemiş olursun

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kür konusu kişisel bir mevzu yazmak tavsiye etmek ,özendirmek çok doğru olmaz diye düşünüyorum...

Aralik-2015
20151219_173305.jpg

Vücut yağ oranı gerçekten çok düşük calf lardan anlaşıldığı üzere. Kür görmüş vücut sonuçta estetik emeğine sağlık tebrikler

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu memleketin senin gibi adamlara ihtiyacı var helal olsun be usta

Hızlı Yanıt İçin Alıntı Yapın [emoji5]

Tweak Tanıtım Delisi [emoji5]

Forever İphoneYardim.net

Triceps paramparça ve cok basarili. Vucut yağ oranı 7-8 oldugu icindir diye dusunuyorum goğus geri planda gozukuyor. kirmizi siyah atletli pozda kol kac santimdi hatirladiginiz kadariyla?[DOUBLEPOST=1452084934][/DOUBLEPOST]Triceps paramparça ve cok basarili. Vucut yağ oranı 7-8 oldugu icindir diye dusunuyorum goğus geri planda gozukuyor. kirmizi siyah atletli pozda ve kendinizi sıktığınız pozda kol kac santim hatirliyormusunuz?

Triceps paramparça ve cok basarili. Vucut yağ oranı 7-8 oldugu icindir diye dusunuyorum goğus geri planda gozukuyor. kirmizi siyah atletli pozda kol kac santimdi hatirladiginiz kadariyla?[DOUBLEPOST=1452084934][/DOUBLEPOST]Triceps paramparça ve cok basarili. Vucut yağ oranı 7-8 oldugu icindir diye dusunuyorum goğus geri planda gozukuyor. kirmizi siyah atletli pozda ve kendinizi sıktığınız pozda kol kac santim hatirliyormusunuz?
Tricepsin bu şekilde lif lif gozukmesinde yag orani onemli ama bunun yanisira denedigim 30-40 tekrarli triceps hareketleri liflerin bu sekilde belirginlesmesini sagladi..

Sicak sekilde 44 cm ve kilo 85 di o pozda

Servet abi iyi değil çok iyisin.İnşallah sizin yaşınıza geldiğimde sizin gibi istekli ve formda bir şekilde bu spora devam ediyor olurum [emoji5]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı