Sert bir yumruk için hangi kas?

Hangisi

• Omuz

Votes: 6 42,9%
  • Biceps

Votes: 4 28,6%
  • Bilek

Votes: 3 21,4%
  • Göğüs (sanmıyorum ama)

Votes: 1 7,1%
  • Diğer(Belirtin)

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    14
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya aslinda hepsi onemli düz çıkarırsan omuzdan çıkar kroşe de ğöğüs ve bilek önemli rol oynar ama benim tercih ettiğim yumruk bütün vücut ağırlığya bütün enerjiyi oraya toplayarak vurmak burdada omuz göğüs bilek omuz önemlidir ama oylama dersen omuz derim

bokstan pek anlamam ama boks gibi sporlarda itme olayı ön planda. Yani press hareketlerinde temelde omuzlar ve trizepsler kuvveti artırdığını düşünecek olursak, omuz ve trizeps olacağını düşünüyorum.

Öncelikli kanat,göğüs,omuz,triceps.

Ama genel olarak sağlam durmak gerekiyorki yerden aldığın gücü karşıya verebilesin.

NOT:kavgadan uzak duralım lütfen.

Bunu bu forumda kaçıncı kere anlatıcam bilmiyorum.

Şimdi ne kadar güçlü olursanız olun heryerınız kas yığını olsun isterse yumruk atma tekniğini bilmiyorsanız sert bir yumruk atamazsınız. Diyelimki tekniği öğrendiniz etkinin artması için vurcağınız yerde çok önemli hadi onuda biliyorsunuz.

En temel kas grupları Ön omuz ve bacaktır sonra kanat arka kol vs. gelir sağlam bileklerde yumruk gücünde bir artı dır.

yumruk gücünü geliştirmek içinde bol yumruk üstü şınav torba çalışması dumbeller la gölge boks u gereklidir. ( boksörlerin ip atlama sebebi bacakları çalıştırması vede kondisyondur )

Biraz dağınık bağımsız cümleler oldu ama kafanızdaki soru işaretlerine bir nebze cevap olur.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yumruk-g-c-n-artt-t14083.html?p=171862

Arama Kelimeleri : yumruk

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı