Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya aslinda hepsi onemli düz çıkarırsan omuzdan çıkar kroşe de ğöğüs ve bilek önemli rol oynar ama benim tercih ettiğim yumruk bütün vücut ağırlığya bütün enerjiyi oraya toplayarak vurmak burdada omuz göğüs bilek omuz önemlidir ama oylama dersen omuz derim
var yaşın kaç bilmiyorum ama hergün kalktığında avucunun içiyle düz bir taşı tokatla bunu sürekli yaparsan beton gibi ve daha büyük bir ele sahip olursun...(zaten osmanlı tokadıda oradan gelmedir)
bokstan pek anlamam ama boks gibi sporlarda itme olayı ön planda. Yani press hareketlerinde temelde omuzlar ve trizepsler kuvveti artırdığını düşünecek olursak, omuz ve trizeps olacağını düşünüyorum.
Bunu bu forumda kaçıncı kere anlatıcam bilmiyorum.
Şimdi ne kadar güçlü olursanız olun heryerınız kas yığını olsun isterse yumruk atma tekniğini bilmiyorsanız sert bir yumruk atamazsınız. Diyelimki tekniği öğrendiniz etkinin artması için vurcağınız yerde çok önemli hadi onuda biliyorsunuz.
En temel kas grupları Ön omuz ve bacaktır sonra kanat arka kol vs. gelir sağlam bileklerde yumruk gücünde bir artı dır.
yumruk gücünü geliştirmek içinde bol yumruk üstü şınav torba çalışması dumbeller la gölge boks u gereklidir. ( boksörlerin ip atlama sebebi bacakları çalıştırması vede kondisyondur )
Biraz dağınık bağımsız cümleler oldu ama kafanızdaki soru işaretlerine bir nebze cevap olur.