Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eco123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eco123

Yeni Üye
arkadaslar BB Sporunu yapıyorum

fakat bir dövüs sporuna yazılmak istiyorum kick box hariç cünkü burda salon yok

bANA Nasıl bir spor önerirsiniz sinirimi atabileceğim hemde vücut gelistirebileceğim

bb yapmanı olumsuz yönde etkilemeyecek mücadele sporu yoktur sanırım vardırda onlarda senin sinir atmana yaramaz.

Gelibolu hakkında bilgim yok denecek kadar az. Ancak şu şekilde yardımcı olabilirim. Çok sert idmanlar yaparsan veya uzun koşular yaparsan sinirini atabilirsin. Olmadı kum torbası almakta bir çözüm olabilir.

Gelibolu hakkında bilgim yok denecek kadar az. Ancak şu şekilde yardımcı olabilirim. Çok sert idmanlar yaparsan veya uzun koşular yaparsan sinirini atabilirsin. Olmadı kum torbası almakta bir çözüm olabilir.

zaten idmanlarda kiloyu aşırı zorluyorum kosu falanda yapıyorum fakat

Yani normal hayattada cok sinirliyim

Birisi sinirli olduğum zamanda bana naber dese onu oracıkta öldürebilirim

sinirlerimi kontrol edemiyorum

He benim pitbullum var oNunla gezmeye cıkmıstık Bi sarhosun teki geldi satastı saldım köpeği üstüne yani siniril olduğum zamanlar gözüm kararıyo .s

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiş olabilir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı