Selamlar Yardımlarınız bekliyorum =)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SiiGLe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SiiGLe

Üye
Öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim vücut geliştirmeye başlamayı düşünüyorum sorularım var bir kaç tane Boyum 191 Kilom 75 di her üniversite öğrencisi gibi okul dönemi 64 e kadar düştüm biliyorum çok zayıfım sigara kullanıyorum fakat bırakmayı düşünüyorum kilo almama yardımcı olacağını düşünüyorum.1 ay a kadar okulum bitiyor ve antalyada vücut geliştirmeye başlıcam protein tozu,aminoasit hapları filan ek ürünler kullanmadan ne kadar başarı gösterebilirim kilo almam çok zor olurmu çok yakan bir bünyem var bunlar kafamda hep soru işareti...

anlattıklarına dayanarak şahsi fikrim, aslında çok yakan bir bünyen yok. Sadece düzensiz beslenme var. Ben de eskiden bir oturuşta dünyaları yer ama bir türlü kilo alamazdım. Şimdi 1.80cm ve 85 kg ım.

Forumda aratırsan beslenme ile ilgili ip uçları bulabilirsin ama kısaca günde öğün sayını 6 ya çıkarmak ve bu düzeni uzun süre koruman lazım. Kilo alırken bunu yağlanma şeklinde değilde kas hacmi olarak alırsan çok daha sağlıklı olur. Bu nedenle beslenmeni protein + komplex karbonhidratlar şeklinde ayarlaman gerek.

Ek ürün kullanmayı düşünmemen bence çok ii, genelde başlayan herkes 1 aydan sonra bu tür ürünlere yönelir. Benim tavsiye vücudun sporu ve beslenmeyi öğrenen kadar (ki düzenli yaparsan yaklışık 8-12 ay sürer) bu ürünlerden uzak durman

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı