Selamlar, Supplement kombinasyon tavsiyesi ?

Batu1903

Üye
Selam Herkese tekrardan,

1.73 boy ve 85 kiloyum bıngıl bıngıl yağ şeklinde değilim belirtmek isterim :) Fakat standart kiloya inme gibi bir planım var, 1 senelik spor geçmişim ve ardından 1.5 senelik ara vermişliğimin ardından tabi :)
Vardiyalı çalışıyorum beslenmem ve uykum mecburiyetten düzensiz, bu yüzden supplement desteği düşünüyorum, fakat uçuk rakamlar görüyorum ne yazık ki.
Bilgi sahibi abilerim, kardeşlerim F/P olarak önerileri nelerdir kombinasyon şeklinde ?

Amacım yağ yakımı ile birlikte kaskütlesi kazanımı orantılı olarak. Teşekkürler şimdiden herkese :bomb:

Supplement kas kazandırmaz, yağda yaktırmaz.
Kas kazanmak istiyosan sağlam antrenman,sağlam beslenme, sağlam dinlenme.
Yağ yakmak istiyosan şiddetli antrenman ve kalori açıklı beslenme programı hepsi bu. Cebindeki parayı kaptırma .
İlla alacam diyorsan bcaa , glutamin, kreatin 3 ünü al. Sana ekstra kas kazandırmazlar yani.

Supplement kas kazandırmaz, yağda yaktırmaz.
Kas kazanmak istiyosan sağlam antrenman,sağlam beslenme, sağlam dinlenme.
Yağ yakmak istiyosan şiddetli antrenman ve kalori açıklı beslenme programı hepsi bu. Cebindeki parayı kaptırma .
İlla alacam diyorsan bcaa , glutamin, kreatin 3 ünü al. Sana ekstra kas kazandırmazlar yani.

Farkındayım, belirttiğim üzere uyku ve beslenme saatlerim her hafta değişken. Extra katkı anlamında birşeyler almam gerektiği aşikar. Dikkate alıcam teşekkürler. Tavsiyeler değerli

Back
Yukarı