SEI Nutrition 5 Lbs CFM Whey Protein 99 Lira

ürünü bende aldım ve satın aldığım yerde mağaza sahibinin söylediklerine göre, ürün ülkeye yeni giriş yaptığı için promosyon amaçlı bu fiyattan satılıyor.bir iki aya kadarda fiyatı artış göstermeye başlayacakmış.doların bugünlerde ne kadar yükseldiğini düşünürsek, bu zam pek azımsanmayacak şekilde olabilir.
ürün sadece çikolatalı olarak geliyor ve bir kutudan 68-70 servis çıkıyor.ve her servisinden 22 gram protein miktarı alıyorsunuz.bunun dışında çikolatalı milk-shake'e benzer hoş bir tadı var.kazein ve izole whey protein karışımına sahip.
çok azda olsa içindeki karbonhidrat oranı gerekenden fazla.açıkçası bununda iyi bir antreman yapan birisini olumsuz yönde etkileyeceğini sanmıyorum.ben şahsım adıma biterse yeniden almayı düşünüyorum.unutmadan ürün https://www.supplementler.com adresindeki yerini almış bile.

Lezzet, çözünürlük (karışım) nasıl? Topaklanma oluyor mu? Etkiyi sormuyorum çünkü bir kutu ile etki tartışmak yersiz. BB. c o m da bilgi bulamadım yabancı sitelerde forumlarda tatminkar sonuçlara ulaşmadım. Daha önce kullanmış olduğunuz protein tozları ile karşılaştırma yapabilirseniz memnun olurum. Ben bugüne kadar Syntrax matrix 2.0, Muscletech Nitro, BSN Syntha 6, Muscle Pharm Combat, Optimum Nutrition, Muscle Meds Carnivor kullandım. Bu ürünlerden kullandıklarınız var ise bunlara göre bir görüş bildirirseniz iyi olur.

GMP Warning Letter Latest Federal Flap for SEI
SEI Pharmaceuticals, Inc. 3/26/12
İngilizcesi iyi olan arkadaşlar daha iyi anlar, firma farklı bir ürünü için fda dan uyarı almış sanırım. Ayrıca GMP ihlalinden bahsediyor. [Good Manufacturing Practices-İyi Üretim Uygulamaları]
Yazıda Sei firmasının GMP (iyi üretim uygulamaları) kriterlerini yerine getiremediği ve FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından defalarca uyarıldığı yazıyor. Bu uyarılara rağmen şirketin gerekli hijyen ve üretim koşullarına uymadığı, bu nedenle FDA'nın şirkete üretim koşullarını düzeltene kadar satış yasağı getirdiğini ve 74000 dolarlık gıda takfiyesine el konulduğu belirtiliyor.

Yazıda Sei firmasının GMP (iyi üretim uygulamaları) kriterlerini yerine getiremediği ve FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından defalarca uyarıldığı yazıyor. Bu uyarılara rağmen şirketin gerekli hijyen ve üretim koşullarına uymadığı, bu nedenle FDA'nın şirkete üretim koşullarını düzeltene kadar satış yasağı getirdiğini ve 74000 dolarlık gıda takfiyesine el konulduğu belirtiliyor.
Çeviri için teşekkürler. Beni rahatsız eden de bu kısım zaten. Şu an satıştaysa koşulları düzelttiler diye düşünülebilir ama ellerindeki eski uygunsuz ürünleri de arada kaynatıyor olabilirler. Kısacası içim rahat etmedi benim, hatta ucuz olması daha da tedirgin etti.

Çeviri için teşekkürler. Beni rahatsız eden de bu kısım zaten. Şu an satıştaysa koşulları düzelttiler diye düşünülebilir ama ellerindeki eski uygunsuz ürünleri de arada kaynatıyor olabilirler. Kısacası içim rahat etmedi benim, hatta ucuz olması daha da tedirgin etti.
Amerika'da FDA'dan onay alamayıp satamadığı ürünleri yurtdışında satışa çıkarmışta olabilir. Türkiye malesef bu gibi denetimlerde çok zayıf, zamanında ingiltere deli dana hastalığı nedeniyle ülke içinde satamadığı etleri Türkiyeye satmıştı bizde afiyetle yemiştik. Tabiki aradan yıllar geçti şimdiki İtalat-ihracat kanunlarını ve kriterlerini detaylı bilmediğimizden dolayı kesin konuşamayız tabiki, sadece fikir belirtebiliriz. İnşallah böyle bi durum söz konusu değildir.

Gnc.com da firmanın ürünleri satılıyor yurtdışı sitesinde.Ayrıca bu uyarı mektuplarını sadece bnm bildiğim nutrex,gaspari,muscletech de aldı daha çok yağ yakıcı ve perforsmans arttırıcı ürünlerle alakalı örneğin zamanında dmaa kullanıyordu nutrex hemo rage ürünü için dmaa yasaklandı firma uyarıldı vs. Sei firmasıyla alakalı sponsorumuz daha net bir açıklama yapar sanırım sonucta sitede satılmaya başlanmış.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gnc de firmanın ürünleri satılıyor yurtdışı sitesinde.Ayrıca bu uyarı mektuplarını sadece bnm bildiğim nutrex,gaspari,muscletech de aldı daha çok yağ yakıcı ve perforsmans arttırıcı ürünlerle alakalı örneğin zamanında dmaa kullanıyordu nutrex hemo rage ürünü için dmaa yasaklandı firma uyarıldı vs. Sei firmasıyla alakalı sponsorumuz daha net bir açıklama yapar sanırım sonucta sitede satılmaya başlanmış.

******.com da firmanın ürünleri satılıyor yurtdışı sitesinde.Ayrıca bu uyarı mektuplarını sadece bnm bildiğim nutrex,gaspari,muscletech de aldı daha çok yağ yakıcı ve perforsmans arttırıcı ürünlerle alakalı örneğin zamanında dmaa kullanıyordu nutrex hemo rage ürünü için dmaa yasaklandı firma uyarıldı vs. Sei firmasıyla alakalı sponsorumuz daha net bir açıklama yapar sanırım sonucta sitede satılmaya başlanmış.

Evet supplementler.com yıllardır bu sektörün içinde ve en detaylı bilgiyi onlardan alailiriz. Mail yoluyla bilgi isteyebiliriz...

Bencede en doğrusu bu olacak yukardaki linklerde firma 2008 de dmaa için uyarı almış ki bunun diğer firmalarda kullandı zamanında ancak 2011 de aldığı uyarı sıkıntılı biraz bnm anladığım kadarıyla miamideki fabrika için yapılan incelemelerde diyet ürünleri için gerekli standarları sağlayamadıkları gibi bir şeyler var yanlış çevirmediysem.Sene oldu 2014 bakalım ancak bende siparişi iptal edicem şimdilik bakalım açıklama gelir yakında gnc ye güvenip almıştım ama beklemekte fayda var 3-5 daha koyarım üstüne içim rahat olur en azından

Benim ürün geldi iptal etmemiştim yabancı forumlarda kullananlardan iyi yorumlar vardı bir deniyelim bakalım

Back
Yukarı