içinde kazein yok saf whey protein . Nerede okuduysan hatalı bilgi almışsın.Ürün amerikan markası. 32 gram ölçeğinde 22 gram protein var. Whey ve Süt (kazein) proteinlerinden oluşuyor yaklaşık olarak %80 whey %20 kazein gibi birşey.
******nin taksim şubesine gidip ürün kutusu üstünde yazan yerden okudum bu senin için yeterlimi. türkçe yapıştırma bilgi formunu çekip çıkarttığın zaman alttaki orjinal ingilizce olanda görebilirsin.içinde kazein yok saf whey protein . Nerede okuduysan hatalı bilgi almışsın.
Hocam ben aldım kullanıyorum ama benim kutunun üstünde casein yazmıyor. Bu arada tadını beğendim içerken baymıyor etkilerini sölemek için erken ilerde onlarıda yazarım ama hafif bi etki var gibi antenmanlar daha iyi geçiyor.******nin taksim şubesine gidip ürün kutusu üstünde yazan yerden okudum bu senin için yeterlimi. türkçe yapıştırma bilgi formunu çekip çıkarttığın zaman alttaki orjinal ingilizce olanda görebilirsin.
Tad ve karışma konusunda kullanan arkadaşlarıma sordum herhangi bir problem yaşamadıklarını söylediler.
Türkçe bilgi formunu sökebilirsin altındaki ingilizce bilgi formunda yazıyor. Hatta satan yetkili arkadaşa sordum % 20 kadar süt proteini diye cevap verdi. %80 whey %20 süt bence iyi bir karışım.Hocam ben aldım kullanıyorum ama benim kutunun üstünde casein yazmıyor. Bu arada tadını beğendim içerken baymıyor etkilerini sölemek için erken ilerde onlarıda yazarım ama hafif bi etki var gibi antenmanlar daha iyi geçiyor.