Scot Curl ü Kaç Kiloyla Yapıyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CENTAUR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

CENTAUR

Guest
Arkadaşlar bicepsi hilesiz çalıştırabildiğimiz bir egzersiz olan scot curl ü kaç kiloyla çalışıyorsunuz ben 40 kiloyla 4-5 tekrar, 45 kiloyla 2-3 tekrar gibi çalışabiliyorum

Mesajlarınızı merakla bekliyorum

Teşekkür ederim

Başarılar

Hareketi dogru yapmak önemli ve kaslarin gelismesi icin 3-4 tekrar cok az. Tekrarlari artirmali. Ben hic 5-6 yaptigimi hatirlamam. 6 neyse bu yapilirda her set yapilmaz. Mesela piramit yaparsin ve 6 ya cikar sonra devam edilmez yada bir set daha yaparsin ama sonra birakirsin. Kaslari fazla yormamak sart.

Ben bu dönem planimi degistirdigim icin Scott yapmiyorum. En son 65kg agirligi 8 kere yapmisdim. Simdi dambillarla calisiyorum.

DEXTER JACKSON dedi:
Hareketi dogru yapmak önemli ve kaslarin gelismesi icin 3-4 tekrar cok az. Tekrarlari artirmali. Ben hic 5-6 yaptigimi hatirlamam. 6 neyse bu yapilirda her set yapilmaz. Mesela piramit yaparsin ve 6 ya cikar sonra devam edilmez yada bir set daha yaparsin ama sonra birakirsin. Kaslari fazla yormamak sart.

Ben bu dönem planimi degistirdigim icin Scott yapmiyorum. En son 65kg agirligi 8 kere yapmisdim. Simdi dambillarla calisiyorum.

Söylemeyi unuttum yardımsız 3-4 tekrar yapıyorum ama tabi partnerle beraber 6-7 ye tamamlıyorum yani tabi piramitliyorumda bunu

65 le 8 tekrar iyisin valla bravo

Harbiden iyi ben 10-10 koyuyorum piramitle 6-8-10-12 ama 6 da 10 tek kol..

25 kg + z barla çalışıyorum 8 tekrar. Bana göre normal gibi 8 ay falan oldu başlayalı.

Bu egzersiz genellikle dar tutuş olarak yapılır bende öyle çalışıyorum bunuda belirtelim aslında fark ediyor geniş tutuşta biraz daha ağır çalışabiliyoruz değil mi

Genelde Z barın tırtıklı yerlerinden(omuz genişliği) tutuyorum..

İfadeye bak ruffles :D

Bu arada SZ barin agirligini bilmedigim icin 65kg agirliga saymadim. Tahminime göre 8kg felan vardir. Toplam 73kg felan yapar herhalde. Bench press haricinde ben zaten bar ve dambil agirligini saymam. Sadece taktigim kilolari sayarim.

Centaur yaptigim 70kg dan fazla agirlik normal sayilabilir. Sen daha fazlasini yaparsin merak etme. Ben cok eskiyim normal yani :) Seninde yasin 30 u gecerse ve geride iyi gecmis birakirsan sen 90kg yaparsin :)

DEXTER JACKSON dedi:
Bu arada SZ barin agirligini bilmedigim icin 65kg agirliga saymadim. Tahminime göre 8kg felan vardir. Toplam 73kg felan yapar herhalde. Bench press haricinde ben zaten bar ve dambil agirligini saymam. Sadece taktigim kilolari sayarim.

Centaur yaptigim 70kg dan fazla agirlik normal sayilabilir. Sen daha fazlasini yaparsin merak etme. Ben cok eskiyim normal yani :) Seninde yasin 30 u gecerse ve geride iyi gecmis birakirsan sen 90kg yaparsin :)

Eyvallah abisi artık yeni idolüm sensin içim rahat :D

Birde ekleyim z barla çalışırken hep en iç boğumdan tutarım ben ama düz barla daha geniş

55 ile 10 tekrar yapıyorum ama onuncuda istediğim kadar nizami yapamıyorum...
maksimunda 70te 6 tekrar cıkardım ama 4 ten sonrası nizami deildi bence...
onun için 55te 10 tekrar çalısıyorum :evil:

my.php
ben bu hareketi çalışırken bileğimde bir ağrı oluşmaya başladı 20 dk falan çok acıyor 2 haftadır aynı harekette ağrı yapıyor ne yapmalıyım ağrıyan yeri resimde göstermeye çalıştım. neden dir ne yapa bilirim. bastığım ağırlığa gelince çok az:S
http://img360.imageshack.us/my.php?image=barbellpreacherscottcur.jpg kırmızı renkte olan yerler

my.php
ben bu hareketi çalışırken bileğimde bir ağrı oluşmaya başladı 20 dk falan çok acıyor 2 haftadır aynı harekette ağrı yapıyor ne yapmalıyım ağrıyan yeri resimde göstermeye çalıştım. neden dir ne yapa bilirim. bastığım ağırlığa gelince çok az:S
http://img360.imageshack.us/my.php?image=barbellpreacherscottcur.jpg kırmızı renkte olan yerler

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bilekle-dirsek-arasindaki-agri-t13728.html

buraya bi göz at.

kolay gelsin...

Back
Yukarı