30 servis çıkıyor da günde iki servis mi kullanıyoruz? Tek servis kullansak yeterlimidir?30 servislik alirsan 30,90 alirsan 90 cikar,google yazip iki saniyede bulabilirsin bu cevabi
Bu servis olayi tuhaf. 30 servis 30 kullanim mi oluyor? Eger oyleyse, ve her antrenman gunu bir olcek kullaniliyorsa, 30 spor gunu yetecek bir gramaja sahip demektir. Off gunleri de eklersek asagi yukari 2 ayda botmesi gerekiyor. Benim alalim 9 hafta oldu. Bu sekilde tek olcek kullanma ragmen hala kutuda beste ikisi falan duruyor
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Urun antreman sirasinda kullanilan bir urun,off gunleri niye ekliyorsun..haftada 3 idman yapan birine 3 ay yeter bu urunBu servis olayi tuhaf. 30 servis 30 kullanim mi oluyor? Eger oyleyse, ve her antrenman gunu bir olcek kullaniliyorsa, 30 spor gunu yetecek bir gramaja sahip demektir. Off gunleri de eklersek asagi yukari 2 ayda botmesi gerekiyor. Benim alalim 9 hafta oldu. Bu sekilde tek olcek kullanma ragmen hala kutuda beste ikisi falan duruyor
Urun antreman sirasinda kullanilan bir urun,off gunleri niye ekliyorsun..haftada 3 idman yapan birine 3 ay yeter bu urun
Antrenman öncesinde de yarım ölçek whey alabilirsin.Bende aldim yolda geliyorben soyle kullanmayi dusunuyorum antrenman oncesi pre workout, antrenman esnasinda xtend ve antr.bitiminde whey. Sizce nasil ?
Antrenman öncesinde de yarım ölçek whey alabilirsin.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Preworkout olarak ne kullanıyorsun?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wheyi sabah kalkinca da alabilirsin dostum. Antrenman sonrasi da alirsan gunde iki olcek yeterli olur.
Aynı BCAA ve Glutamin oranı karşılaştırmak kaydıyla, keni karışımınızı servis sayısı /fiyat bakımından daha ucuza elde edebilirsiniz. Ben daha öncesinde hesaplamıştım. Arada 6% gibi bir fark oluyordu yanılmıyorsam.
Karşılaştırmayı Xtend vs Ultimate BCAA 1200 + Hardline Glutapure şeklinde yapmıştım. İsterseniz kontrol edebilirsiniz. Fakat elde edilen karışımın karışabilirliği ve aroması Xtend gibi olmayacaktır. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek.[/quot