Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
Bu servis olayi tuhaf. 30 servis 30 kullanim mi oluyor? Eger oyleyse, ve her antrenman gunu bir olcek kullaniliyorsa, 30 spor gunu yetecek bir gramaja sahip demektir. Off gunleri de eklersek asagi yukari 2 ayda botmesi gerekiyor. Benim alalim 9 hafta oldu. Bu sekilde tek olcek kullanma ragmen hala kutuda beste ikisi falan duruyor
:)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu servis olayi tuhaf. 30 servis 30 kullanim mi oluyor? Eger oyleyse, ve her antrenman gunu bir olcek kullaniliyorsa, 30 spor gunu yetecek bir gramaja sahip demektir. Off gunleri de eklersek asagi yukari 2 ayda botmesi gerekiyor. Benim alalim 9 hafta oldu. Bu sekilde tek olcek kullanma ragmen hala kutuda beste ikisi falan duruyor

Bence senin kullaniminda bi tuhaflik var :D

Urun antreman sirasinda kullanilan bir urun,off gunleri niye ekliyorsun..haftada 3 idman yapan birine 3 ay yeter bu urun

1 kutu bitti.Daha önce kullandığım benzer ürünlerle karşılaştırırsak(bsn aminox-gaspari aminolast..)daha iyi.Kas ağrısında gerçekten etkili.Acaba doğru düzgün çalışmadımmı hissi uyandırdı çoğu zaman.2. kutuyuda aldım.

Yeni sipariş verdim , antrenman öncesi scivation xtend , antrenmandan hemen sonra optimum gold standart whey kombinesi uygulayacağım. Daha önce sadece ON whey kullanıyordum. Ektomorf vücut tipindeyim , güç ve ağırlık arttırma konusunda problemlerim oluyor. Sonuçları yazacağım :)

Wheyi sabah kalkinca da alabilirsin dostum. Antrenman sonrasi da alirsan gunde iki olcek yeterli olur.

Kullanma seklim o sekilde sabah kalkar kalkmaz whey antrenman oncesi preworkout, antr. esnasinda xtend ve sonunda whey. Tesekkurler cevaplariniz icin

Boy 190 kg 95
2 yıldır spor yapıyorum.
On whey + Scivation Xtend düşünüyorum. yanına bi supplement daha eklemek istiyorum. Universal gh max düşünüyorum gh yüksek tutmalımıyım büyüme hormonu için. ya da sizin önerebileceginiz supplementler nelerdir? birde fotograf ekledim.
Şu an On whey + Weider Mega Forte kullanıyorum, fakat insülin ve gh ilişkisini yeni ögrendim. O yüzden protein tozunun yanında mega forteun bı anlamı kalmadıgını ogrendım, yardımlarınızı beklıyorum.

Eklentiler

• 1798973_10202541594854236_580478780_o.jpg
    1798973_10202541594854236_580478780_o.jpg
    154,8 KB · Görüntüleme: 463
Ben bu üründen 1 kutu bitirdim yaklaşık 10 gun once bitti kutu 10 gundur kullanmıyorum diğer bütün supplementleri alıyorum sadece xtred yok, antreman sonrası ciddi derecede ağrılar başladı bu ürün sanırım antreman sonrası agrıyı da azaltıyor, 1 kutu sipariş geçtim bakalım tezim dogru cıkacakmı gorecegim :)

belki yakinda kendi markanida cikarabilirsin:)
Aynı BCAA ve Glutamin oranı karşılaştırmak kaydıyla, keni karışımınızı servis sayısı /fiyat bakımından daha ucuza elde edebilirsiniz. Ben daha öncesinde hesaplamıştım. Arada 6% gibi bir fark oluyordu yanılmıyorsam.
Karşılaştırmayı Xtend vs Ultimate BCAA 1200 + Hardline Glutapure şeklinde yapmıştım. İsterseniz kontrol edebilirsiniz. Fakat elde edilen karışımın karışabilirliği ve aroması Xtend gibi olmayacaktır. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek.[/quot

Back
Yukarı