Devlet 5-6 yıl önce mecbur etti, ithal her üründe Türkçe kılavuz olmak zorunda. İthalatçı ülkemize özel üretilecek ürün için diretmediğinden dolayı böyle oluyor.O zaman tahminimce yurtdışından bunlar beyaz paketlinmiş gelio krunun üstüne türkçe kılabuz çıkartıyorlar demekki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende 3 haftdır kullanıyorum. Bi arkadaşımada aldırdım cidden güzel karpuzlusu özellikleşuan bu bcaa kullanıyorum gercekten fayda saglıyor tavsiye ederim.
https://www.bodyforumtr.com/threads/l-citrulline-malate.66909/citrullinemalate ne işe yarıyordu beyler
O zaman yeni formülasyonunda eksiklik var baya işe yarıyormuş
kesinlikle büyük eksliklik bence.nox etkisi çok iyiydi.O zaman yeni formülasyonunda eksiklik var baya işe yarıyormuş
Kaç aydır var bu yeni ürünler acaba? Bendeki yeni miydi acaba 3 ay önce aldımkesinlikle büyük eksliklik bence.nox etkisi çok iyiydi.
o konuda bir bilgim yok. hangi seriden sonra kaldırıldı ürün içinden diye aldıgın yere sor.kullanırken belli eder kendini aslında.Kaç aydır var bu yeni ürünler acaba? Bendeki yeni miydi acaba 3 ay önce aldım
sen yurt dışından aldın abi onlarda sorun yok. tr girenlerrde sorun var yasaklamışlar sitrülün maletı bizde.Benim bb.com dan aldigimda var midir mali ?
Simdi baktim varmis, 90 ve 30 luk almistim, belki 30'lugu satarim ihtiyaci olana
![]()
hardlinede olduguna eminmisniz trde satışı yasaklandı cıtrulinin xtende konulmadıysa hardlinede koydurmazlar.belki elde kalan eski seriyse olabilir bence onu sorun emin olmak için.indirimli bi bulduk diye alayım dedim vitamin com da yüzde 20 indirim vardı 240 a geldi ondada citrulin malat eksik piyasada artık yokta canım sıkıldı iade ettim hardline nox2 de var ama oda değişik bişi
antreman esnasında kullanım için uygundur.bu ürünü antreman öncesimi sonrasımı yoksa antreman esnasındamı kullanmalıyız? herkes farklı anlatıyor.