Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
kardio yapiyorum antremandan once 1 servis aliyorum yag yakmama engel olurmu sizce
tesekkurler[/QUOT
Bcaa yağ yakmana engel değil nerden duydun bunu :) antrenman sonrası vucududun aradıgı ilk amino asitlerdir ayrıca yağ yakmak ıstıosan l carnitine ve cla kullanabilirsin

hayır, musclemeds'de de var, diğer markalarda var mı bilemiyorum, çok araştırmadım. almadan önce bakarsınız. genelde color-colorant kısmında e gibi harflerle başlayanlar kimyasal renklendiriciler. ha tabi bütün kimyasal renklendiriciler için bu kanser vurgusu da yok, bakın maddeye, araştırın öyle kullanın.

...root gibi ifadeler ise organik renklendiricilere vurgu yapar. yine araştırın tabi.

Sonuç itibariyle petrol bazlı renklendiriciler, avrupa piyasası için hazırlanan ürünlerde genelde olmaz, amerika için hazırlananlarda genelde olur diyebiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yenı gelen mango ve ananasta e129 var ben olamayacgaını duşundum sonuçta allura red e129 dıye gecıyordu buna da koymuşlar. nutrend bcaa devam :)

Arkadaşlar, BCAA başlamayı düşünüyorum. Hangi marka karar veremedim. Bu e129 vs çok takmıyorum. Herşey kanser edio ona bakarsak. FİYAT/ PERFORMANS olarak scivation xtend önerir misiniz?

Arkadaşlar, BCAA başlamayı düşünüyorum. Hangi marka karar veremedim. Bu e129 vs çok takmıyorum. Herşey kanser edio ona bakarsak. FİYAT/ PERFORMANS olarak scivation xtend önerir misiniz?
Fiyat performans olarak en iyi Mp bcaa tavsiye ederim... xtend,weider,ultimate vs vs kullanmis biri olarak soyluyorum..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xtend kulllandim spor yaparken kullaniyordum gozle gorulur birsey gormedim ama psikolojik mi nedir bilmiyorum suan bitti kullanmiyorum kullanirken daha iyi hissediyordum.simdi ultimate bcaa siparisi verdim birde bunu denemek istedim kampanyasi vardı.ama sunu soyleyebilirim kullanmadigim zamanla kullandigim zamani karsilastirirsak aminoasit kullanilmali arkadaslar

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiyat performans olarak en iyi Mp bcaa tavsiye ederim... xtend,weider,ultimate vs vs kullanmis biri olarak soyluyorum..

Mp bcaa de glutamin yok. İkincisi servis başına xtend ile aynı fiyat ? Ne bakımdan fiyat performans olarak önerdiniz? Anlayamadım

Mp bcaa hangisini kullandin toz formda olan mi kapsül olan mı ?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açıkçası bcaa ,bcaa dır. ama servıs sayısı 30 olduğu (az yanı) o marka benım bu marka senın gezındım dıyebılırım. ilk bcaa nitrat formuyla öne çıkan vpx bcaa( 1 kutu) oldu. iğrenç bı tadı var ve acayıp kopuruyor bira misali ama motivasyon verdı nasıl, haftada 4 gün spora giden bunu naneyı bıtırmek ıcın hafta 6 ya çıkardım ve kaslarım gelişti.

1 kutu olimp bcaa ananas kullandım , o da rezalet. acayıp eksı bır tadı var. etkısi hakkında bı sey dıyemem .

ultımate nutrıtıon red lımonlu aromasını kullandım.e129 olduğu sonradan farkettım. her neyse bıtıtmeye çalışıyorum tadı acayip kimyevi önermem.

cytosport üzüm aromalı bcaa daha denemedim, indirim var dıye aldım.

evet baydım bıraz ama sonuna saklamayaı duşundum. tat olarak yazın muthseme olan portakal aromasının hakkını veren , yazın sıcağında spora gıdeyım de içerım bu meredı dıycegım;Nutrend bcaa zamanında 95 tl ydı.simdi 115 tl ama hala fıyatı makul 10 gr 2, küsür e geliyor.ve hep onla devam edicem gibi.

sadece denemelık fuel one bcaa denıycem bi kutu.

neden bu kadar deniyorum, sürekli aynı tat bayıyor, cok sevdıgım nutrend bcaa portakal olsa dahi

açıkçası bcaa ,bcaa dır. ama servıs sayısı 30 olduğu (az yanı) o marka benım bu marka senın gezındım dıyebılırım. ilk bcaa nitrat formuyla öne çıkan vpx bcaa( 1 kutu) oldu. iğrenç bı tadı var ve acayıp kopuruyor bira misali ama motivasyon verdı nasıl, haftada 4 gün spora giden bunu naneyı bıtırmek ıcın hafta 6 ya çıkardım ve kaslarım gelişti.

1 kutu olimp bcaa ananas kullandım , o da rezalet. acayıp eksı bır tadı var. etkısi hakkında bı sey dıyemem .

ultımate nutrıtıon red lımonlu aromasını kullandım.e129 olduğu sonradan farkettım. her neyse bıtıtmeye çalışıyorum tadı acayip kimyevi önermem.

cytosport üzüm aromalı bcaa daha denemedim, indirim var dıye aldım.

evet baydım bıraz ama sonuna saklamayaı duşundum. tat olarak yazın muthseme olan portakal aromasının hakkını veren , yazın sıcağında spora gıdeyım de içerım bu meredı dıycegım;Nutrend bcaa zamanında 95 tl ydı.simdi 115 tl ama hala fıyatı makul 10 gr 2, küsür e geliyor.ve hep onla devam edicem gibi.

sadece denemelık fuel one bcaa denıycem bi kutu.

neden bu kadar deniyorum, sürekli aynı tat bayıyor, cok sevdıgım nutrend bcaa portakal olsa dahi
nutrend öneriyorsunuz yani ? Bende olimp e kafayı takmıştım ama biraz daha araştırıyım. Glutamin miktarida önemli benim için

nutrend öneriyorsunuz yani ? Bende olimp e kafayı takmıştım ama biraz daha araştırıyım. Glutamin miktarida önemli benim için

Aynen,ultimate,vpx karısıtırmak ölüm, illa köpük oluyor ve tanecikler gıtmıyor. nutrend konstre mevye suyu gibi en ufak tortu vs bı sey yok.evet ambalaj vs bıraz dandık mı lan bu hissiyatı verebılır ama nutrend avrupada bılınen,baslangıc ve orta hallı ıcın mantıklı fıyatlar sunan bır marka bwnce ,ayrıca kıs olımpıyyatlarında sponsorluğunu hatırlıyorum,yalnıssam duzeltsın biri tabıı ki.
fulel one bcaa da bodybuilding te cok ovulmuş.bi kere denıycem lımonlusunu.

75 liraya n11 den aldım neosanta nickli kullanıcdan daha öncede almıştım gayet güvenilir. Tabi çekle o fiyata geldi. Çeksiz 99 lira

5.kutuyu kullanıyorum şu an bitmek üzere.karpuz aromasından gına gelmişti..bitsin mangolu alıcam..antreman esnasında kullanıyorum etkisinden memnunum..tadı yoğun olduğu için 1litre su ile karıştırıp tüketiyorum..

3f1cb812c70067228bcc7de1d759b7bb.jpg

Arkadaşlar bu nasıl bir etiketleme yamuk yamuk geldi. Sahte olma ihtimali var mi sizdekilerde mi böle?

3f1cb812c70067228bcc7de1d759b7bb.jpg

Arkadaşlar bu nasıl bir etiketleme yamuk yamuk geldi. Sahte olma ihtimali var mi sizdekilerde mi böle?

o ingilizce yazıların üstüne, ithalatçının elemanları tarafından yapıştırılan türkçe yönergeleri içeren sticker, elle yapıştırıldığı için öyledir. Matbaa mücellithanesinde (böyle angarya işlerin yapıldığı yer) çalışmış bir insan olarak o etiketlerin çapraz gelme olasılığının bile var olduğunu belirtmek isterim. :)))

Back
Yukarı