Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
2hafta oldu kullanali. Ant sirasinda enerji artisi farkedilir olcude oldu. Sonrasindada agrilarda azalma oldu. Antrmanin hakkini veremedigimi dusunup dahada zorladim kendimi.benim gibi antrmn sureniz uzunsa. Spor salonunda zaman gecirmekten keyif alan biriyseniz mutlaka deneyin.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Yeni konu açmak istemedim burdan yardımcı olursanız sevinirim. protein tozunun yanında bunumu kullanmam yoksa sırf bcaa mı kullanmam daha etkili olur?

4. Ölçeği kullanmama ragmen kendini hissettiren basarili br urun 1 ve 2. Gun ham oldumdan dolayi kas agrilarim kasilmalarim olmustu ertesi gun pek fazla bisey kalmamisti urun

antreman sonrası ağrılar görülür derecede yok oluyor önceden hep kaslarım sızlardı herhangi bir supplement kullanmadığımdan xtend e baslayınca recovery hızlandı.

ürünün methini çok duymuştum dün ilk defa kullandım tat olarak harika bence 1 ölçeği 500 ml su ile karıştırdım antremanın yarısında içmeye başladım herhangi bi ağız kuruluğu yapmadı
performans olarak şimdi yorumluyamam ama tad olarak karpuzlusu çok güzel

ürünü bu aksam ilk defa kullandım tadı çok şekerli geldi biraz zorlandım içerken belki uzun zamandır şeker kullanmadığım için bana öyle gelmiştir bilemiyorum umarım alışırım. Daha önce musclemeds amino decanete kullanıyordum onda pump etkisi harikaydı gerçekten bu üründe hissedemedim ama uzun vadede faydalarnı görürüm diye düşünüyorum çünkü ürünü herkes çok beğeniyor

Bu üründen 5 veya 6 kutu kullandım ve kullanıyorum.Antreman esnasında yarım ölçek protein tozu ile kullanıyorum.Pre-workout almadığım zaman bile ciddi manada terliyorum ve enerjisini hissediyorum.Tabi iş beslenmeyede bakıyor.Antremandan 2 saat önce karbonhidratlı öğünü yedikten sonra supplement kullanımıda ekstra avantaj sağlıyor.

Ben de bugun aldim yarin optimum gold whey ile antrenmandan sonra kullandiktan sonra yorum yaparim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar hardline bcaa matrix ürünü çıkmış scivation xtend yerine tercih edilebilirmi?Markaya pek güvenim yok ve içerikleri tutmuyo diyolar ne dersiniz eğer doğruysa içeriği mükemmel gerçekten.

Aynen necromacer a katiliyorum.bazi urunlerde macera aramama taraftariyim. Bilindik marka tercih etmekte fayda var. Yada cevremde kullanip olumlu yorum yapan insanlar benim icin kısas dır herzaman

Urunun icerigi insanda kullanma istegi uyandiriyo ama marka bana hic guven vermiyor niyeyse
Aynen necromacer a katiliyorum.bazi urunlerde macera aramama taraftariyim. Bilindik marka tercih etmekte fayda var. Yada cevremde kullanip olumlu yorum yapan insanlar benim icin kısas dır herzaman

scivation dandik bir marka değilki araştırırsanız görürsünüz belki ürün çeşitliliği fazla değil ülkemize sadece xtend geliyor zaten ama birsürü kişinin kullandığı kaliteli bir ürün yapmış ve ödüllerde almıştır.Sadece bsn-muscletech kullanmakla olmaz.

scivation dandik bir marka değilki araştırırsanız görürsünüz belki ürün çeşitliliği fazla değil ülkemize sadece xtend geliyor zaten ama birsürü kişinin kullandığı kaliteli bir ürün yapmış ve ödüllerde almıştır.Sadece bsn-muscletech kullanmakla olmaz.
Ben hardline la ilgili demisdim yanlis anlasildi galiba. Yada necrimancer in hardline la ilgili yazdigini sandim. Necromancer in hemen ustundeki mesaji okursaniz konu aydinliga kavusur sanirim. Xtend i bizzat kullaniyorum cokta memnunum.

Ben hardline la ilgili demisdim yanlis anlasildi galiba. Yada necrimancer in hardline la ilgili yazdigini sandim. Necromancer in hemen ustundeki mesaji okursaniz konu aydinliga kavusur sanirim. Xtend i bizzat kullaniyorum cokta memnunum.

necromancer bana alıntı yapmayınca xtende söylüyo sandım özür dilerim :)

necromancer bana alıntı yapmayınca xtende söylüyo sandım özür dilerim :)

Bende Hardline ile ilgili demistim yanlis anlasilmis :)
Hardline bana guven vermiyor.Xtend i tartismaya gerek yok zaten :)

Beyler bu Xtendin tadı çok garip. Antrenman öncesi direkt aldım acayip değişik bir tat. Resmen tatlandırıcı içiyormuşsun hissi verdi. Antrenmandan sonrada On whey gold ile karıştırıp içtim bu sefer daha kötü oldu :D ne yapmamı önerirsiniz ?

Ürünün tadı başta banada çok yapay gelmişti ama içtikçe alışıyorsun.Antreman sonrası için verebiliceğim bi tavsiye üzüm suyu ile içmen olur.Biraz şekerli bi tad oluyo ama fena değil :)

Bu xtendi bende düşünüyorum optimum whey ile. değerleri gayet iyi ama marka ismi bana da güven vermıyor.
2 yıldır spor yapıyorum belirli bi kas kütlesine sahıbım bulktan cıktım bu ürünü önerir misiniz?
Boy 190 kg 101

Bu xtendi bende düşünüyorum optimum whey ile. değerleri gayet iyi ama marka ismi bana da güven vermıyor.
2 yıldır spor yapıyorum belirli bi kas kütlesine sahıbım bulktan cıktım bu ürünü önerir misiniz?
Boy 190 kg 101
Ürün gayet kaliteli.Markadan şüphen olmasın.Ürünü ve markayı araştırmanı öneririm.

Back
Yukarı