Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
Ürünün 90 servisliğini aldım Almanya'dan, yanımda getirdim, 50 Euro ödedim. Daha önce 3-4 kutu xtend karpuz aromalı kullandım. Tadı çok güzeldi. Bu sefer yabancı forumlardaki grape aromasını övenleri gördükçe gaza geldim ve grape aldım. Dün antrenmanda 1.5 cup atıp denedim fakat tadı rezalet. Etkisi konusunda tabiki tartışılmayacak bir ürün.

özel mesaj gönderemiyorum sanırım sizin mesaja da aynı hatayı veriyor, bana özelden mail adresinizi iletin dilerseniz oraya göndereyim...

Elden nakit 89 TL'ye aldım az önce İstanbul Selamiçeşme'deki bilinen bir mağazadan. Kartla alım 95 liraydı. 2 ay önce bandrollü almıştım fakat bu gün aldığımla aralarında ufak tefek farklar var kutu üzerindeki ibarelerde aynı aroma olmalarına rağmen, mesela bandrollü aldığımda kutunun sol kenarında hiçbir yazı yokken bu aldığımda 7 gr BCAA's per serving ibaresi var, 2 ay önce kullandığım 11/2016 son kullanma tarihliyken bu 06/2015, geçenkinin içeriğinde malic acid olmayıp soya lecithin varken bunda soya lecithin yok malic acid var, geçenkinin net ağırlığı 375 gram iken bu 381 gram. Bir sıkıntı yoktur umarım.

Ürünü bugun ilk kez kullandım.Tadı bana pek başarılı gelmedi ama içilmicek kadar da kötü değil.Etki olarak fazla bi hararet vardı üstümde daha dinçtim sanki psikolojikte olabilir.İlerliyen günlerde daha net belli olur.

Merhaba arkadaşlar

Şu an kullandığım xpro amino 6000 ler bitmek üzere bu ürünü almaya karar verdim. Yanında bi de gaspari aminomax 8000 almayı düşünüyorum. iki ürünün konusundaki bütün mesajları okudum bi kaç soran olmasına rağmen cevap alamamışlar benimde aklıma takıldı xtrend ve gaspari 8000 aynı anda kullanılırmı (veya xtrend ve başka komplex amino) gerek varmıdır yoksa sadece ikisinden biri yeterlimidir eğer ki kullanılmasında bi sorun yoksa kombine nasıl yapılmalıdır bu konuda yardımlarını bekliyorum teşekkürler..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar 1 yildir bodybuilding yapıyorm 110 kilodan 70e dustm oncesnde. Smdi 82 kiloyum bb sayesnde ama karin cevresi sarkiklar hala gitmedi bu urunu alsam faydası olur mu

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ürün bugün elime ulaştı tadı karpuzlu tropik meyveli first sensetion sakız gibi kötü değil ama bayıyor biraz içerken aşılırım heralde zamanla..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı