Scivation Xtend kullanımına yardım

Öncelikle herkese kolay gelsin xtend ürünü intra workout olarak geçiyor ancak ben bu intra workout olayını anlamadım bu ürünü spor esnasında yudum yudum içerek tüm antrenmana mı yaymalıyım yoksa yorulduğum zaman fondip mi yapmalıyım bu konuda yardım bekliyorum şuan kararsız olduğum için spordan hemen sonra içiyorum teşekkürler

o kadar sivi dedigin 8-10oz yani 250ml eder, hic mi 1 su bardagi su icip idman yapmadin Einstein arkadasim ?

buda nasil kullanman gerektigi, orginal sitesinden alinti

"drinking Xtend around and during your workout is the ideal way to use it. Start sipping your Xtend 15 minutes prior to the start of your workout (i.e. while driving to the gym). "

o kadar sivi dedigin 8-10oz yani 250ml eder, hic mi 1 su bardagi su icip idman yapmadin Einstein arkadasim ?

"drinking Xtend around and during your workout is the ideal way to use it. Start sipping your Xtend 15 minutes prior to the start of your workout (i.e. while driving to the gym). "
Yani nasıl kullanmam gerek iki ölçek kullanıyorum bir ölçek 15 dk önce 1 ölçek hemen sonra mı ?

benim kutu bitmek üzere.. evden çıkmadan önce shaker'a 1.5 ölçek koyarım 300-400ml de su koyarım.. idman bitene kadar yudum yudum içerim.. hani ayran ile döneri aynı anda bitiririz ya o hesap :)

orjinal sitesinden alıntı diyor bide ya :)

Scivation XTEND
gir bak bakalım siteye ne yazıyor

Recommended Use:
As a dietary supplement, mix one serving (one level scoop) of Scivation XTEND™ per 10 fluid ounces of water. Shake well and consume during exercise on training days or throughout the day on non-training days.

en iyi intra workout ürünü seçilen bir supplementin idmandan 15 dakka fondip yapılmasını savunuyorsun ciddi ciddi

Back
Yukarı