evet yeni gördüm kampanya yapılmış tavsiye üzerine almaya karar verdimSu an kampanya var scitec amino 5600 ve bcaa 6400 de. Fiyat gayet uygun. Siparis verecem ve deneyelim bakalim
evet yeni gördüm kampanya yapılmış tavsiye üzerine almaya karar verdimSu an kampanya var scitec amino 5600 ve bcaa 6400 de. Fiyat gayet uygun. Siparis verecem ve deneyelim bakalim
kardeş bende de var aynı üründen kampanyayı tarıhten dolayı yapmışlar zaten. sıkıntı yok benım için ama 6 ay daha kullanılabilir diyor coğu hoca uygun şartlarda sakladıgın sürecearkadaşlar almış olduğum sicitec 5600 500 tablet bugun elime geldi fakat son kullanma tarihi 2015/5 .Acaba son kullanma tarihi yakın ürünle 2016/x bir aya ait ürün arasında fark varmıdır? Ona göre geri iade etmeyi düşünüyorum.
Senin hesaba bakarsak git soya protein al 3 kilo 100 lira. Protein Kalitedi diye birşey var"Amino Asit" kullaniyimmi diye soran arkadaslara (weider amino 2200, ultimate 3001, 2700 vs)
1) "Amino Asit" diye aldigınız bu urunlerin cogu (icinde üçkagıt için taurin glycine, alanine, kolajen, beef, liver, creatine yoksa) tabletlenmis whey proteindir.
2) 325 tablet 2200mg protein (ki yanlıstır, bu 2200mg ın tamamı protein degildir. en iyimser tahminle %85-90ı) asagı yukarı 650g gr protein eder. Bu parayı vermeye deger mi degmez mi karsılastırın.
Bana sorarsanız, tablet halindeki bu urunler gereksizdir
4 once 4 sonra. Porsiyon olarak 4 adet demiş. Bi pre workout kullanmiyorsan once de atabilirsin. Ben daha baslamadim elimdeki amino bittiği anda basliyacam. Scitec basarili bir markaYaibo,acaba sen nasıl kullanıyorsun yada baktın mı porsiyon miktarına.Ben antrenmandan hemen sonra 4 tane atıyorum