savas cebecinin

Hayır gelmez kardesim dogru bir program yaparsan vucudu itme cekme diye 2 ye ayırabilirsin ve bir kası haftada en az 2 ve ya 3 kere calıştırmak gerekiyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krdseim eger yeniysen profesfonel sporcu degilsen sana 8 set agır gelir haliyle 8 set fazladır 4 set 12 10 10 8 senin için ideal olabilir ve çok.eksik hissettigin bölgeden mesela gögüs için 3 hareket sırt için 2 hareket diger bolgeler için 1 hareket koyabilirsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savas cebecinin programinda 8 set 5 tekraelr var yani 4 set 10 tekrar gibi buradan bakınca bench press shoulder press gibi hareketlerde verimli olabilir. Ancak o program lateral raise,dumbbell fly,leg curl gibi hareketler de 8 set 5 tek. Hoca 5. tekrari zorlukla cikarabileceginiz bir agirlij olsun diyor. Bir insan lateral raise veya fly da 5. Tekrari zor cikarabilecegi bir ağırlığı seçip8 set yapmaya çalışırsa adamın omzu patlar. Hocanin bu programini tnation da falan hic gormedim ve temel hareket, izole hareket bunlarin ayrimini sanırım bilmiyor

ben daha önce savaş cebecinin programını uyguladım özellikle ilk 6 hafta etkili 2.ci 6 haftayı yapmamanı öneririm
vücut iyice alışıyor çünkü
bu programda en çok etki aldığım yer omuz ve kol bölgesi olmuştu
ancak ben programı biraz modifiye etmiştim şöyle 5. setten sonra ağırlıklar gerçekten zorluyor 5 set 5 tekrar yapabildiğim ağırlık 6. 7. setlerde çıkamayabiiyordu bende 5.setten sonra ağırlığı bir kademe düşürerek diğer 3 seti yapıyordum hatta bu sistemde kendi başına bir program olarak kabul edilebilir ben denedim böylesi daha mantıklı

Bu programı bende denemiştim, omuzda gelişme kaydettiğimi düşünüyorum. Lakin çok kullanışlı bir program gelmedi açıkçası.

Back
Yukarı