savas cebeci definasyon antreman programı

1.gün squat latpulldown leg curl shoulder dumbbel press
2.gün walking lunges dumbbel chest press biceps barbell curl triceps lying extension
3.gün 20 dakika hiit kardiyo 5x10 cable crunch 15 dakika hiit kardiyo
yağ oranmı düşürmeye çalısıyorum bu programı beğendim yapanlar çok verim almış ancak şuan fullbody yapıyorum 6 hareketten olusuyor sizce değiştirmelimiyim bu programa haftada 6 gün yapıcağım bunu eğer değiştirirsem

fullbodyde 3.ayım felan dahada geçti hatta eskiden verim alıyordum artık alamıyorum üst vücut alt vücuta ayırsammı
3 ay fullbody yaptım sonra splite geçtim ve 1 ayım çöpe gitti bence ilk 1 sene fullbody şart şuan split antreman yapacak kadar bilgi ve tecrübeye sahip değilsin, eğer platoya giriş gibi hissediyorsan süper setler dene ağırlıkları arttır hareketleri değiştir ama split bulaşma erken bence[DOUBLEPOST=1492373813][/DOUBLEPOST]ege fitness full body programlarına bak baya sert gelişimim almaman imkansız

Yağ oranı düşürürken fullbody daha mantıklı. Bu arada definasyon antrenmandan çok beslenme işi. Gelişim sorunu yaşıyorsan beslenmene tekrar göz atmanı öneririm.

beslenmem iyide göğsümde göbekde yağlanma var kaç aydır kurtulamadım bunlardan en sonunda bıkıp bırakıcam artık
3 ay salona gidip yağlar gitse ortalıkta sixpacksiz adam kalmazdı bu iş 3 aylık iş değil en az 1 sene fit olmak için uğraşacaksın, jeff seid vs gibi olmak istiyorsan en az 2-3 sene ne kadar ekmek o kadar köfte her şeyin bir bedeli var

3 ay salona gidip yağlar gitse ortalıkta sixpacksiz adam kalmazdı bu iş 3 aylık iş değil en az 1 sene fit olmak için uğraşacaksın, jeff seid vs gibi olmak istiyorsan en az 2-3 sene ne kadar ekmek o kadar köfte her şeyin bir bedeli var
hocam jeff seid meff seidi bırak şu sarkmalar geçse yeter be bulka girince asıl sabırlı olcam yaz gelmeden eritiyim diyodum denize giremiycem heralde :D

yaklaşık 140 gram protein alıyorum karbonhidratı 100 alıyorum yağı 50 60 alıyorum toplam 1900 kalori yağı dahadayükseltmelimiyim
140 gram protein nası alıyosun ya ben her gün 200 gr et 3 yumurta 100-200 gr lor yiyorum anca 110 gram protein alıyorum :(

Karbonhidratı düşür yağı artır, ne kadar yağ o kadar testesteron, ne kadar testesteron o kadar kas günlük kalorinin %40ı protein %40ı yap %20si karbonhidrattan gelmeli definasyonda, ben bu hafta mutfak terazisi alacağım sende al göz hesabı doğru olmuyor kalori hesabı

Back
Yukarı