Sayın sezops Haklısın Aynı profilin 4 mm olanıda var 0.50 olanıda....02.12.2017 Tarihi itibariye demiri alış fiyatımız 2.5 TL/Kg + KDV = 2.95 TL.
Sadece bununla bitmiyor malzemeyi işlemek için takıma verdiğin para bir servet....Dün bir adet matkap aldım profil delmek için 300 TL + KDV....
E hadi bu ülkede ucuza ürün yapın.... Evet haklısınız internette 190 TL ye satılan bench sehpası buldum var...Ama gidin yanına ve inceleyin...Ben o sehpanın üzerine 50 KG yük + Bar ağırlıkla yatmam arkadaşlar...Altımdaki profil kağıt gibi ne zaman yırtılır ne zaman kopar bilinmez..
E kas yapacam spor yapacam diyede sakat kalmayı ben göze alamam...O tipte bir üründe yapmam...Benim yaptığım bir ürün kırılıpta bir insan sakat kalacaksa bu işi yapmam daha iyi...Önce güvenlik sağlamlık...
Benim ürünlerimin pahalı olmasının bir başka nedenide şu ben seri üretim yapmıyorum Custom Choppers motosikletler gibi isteğe özel makina yapıyorum...Eni boyu rengi fonksiyonu herşeyiyle kişinin evine yada salonuna uygun...
1 adet yada iki adet makina istiyorlar....Aynı makinadan 100 adet yapsam evet biraz daha ucuzlar...Ama bir adet yapınca mecburen fiyatlar bu...
SAYGILAR