hocam tüm set olarak mı satmayı düşünüyorsun? Parçalı olarak 2x10 4x5 4x2.5 ve 3 adet bar ihtiyacım var da.
raiko sen istanbulda mısın? Gelip kendin mi alacaksın ağırlıkları?Eğer öyleyse 165TL olur.Tabi diğer 2x10 kgyu da diğer arkadaş almalı.. samett ptt sitesinden hesapladım da 22.50TL kargo tutuyor sanırım. 2x10 kg 60 TL olur + kargo, toplamda 82.50 TL oluyor.Mesajlarınızı bekliyorum..
2*10 kg döküm
2*5 kg döküm
4*2,5 kg döküm
1 adet uzun bar
2 adet kısa bar
peki bunları kaça bırakırsınnn hocam
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:56 ----------
veya sen cep telefonun yazsana kardeşimm telefonda çözelim bu işi
raiko sen istanbulda mısın? Gelip kendin mi alacaksın ağırlıkları?Eğer öyleyse 165TL olur.Tabi diğer 2x10 kgyu da diğer arkadaş almalı.. samett ptt sitesinden hesapladım da 22.50TL kargo tutuyor sanırım. 2x10 kg 60 TL olur + kargo, toplamda 82.50 TL oluyor.Mesajlarınızı bekliyorum..
Kardeşim hesapliyorum 78 kilo var kilosunu 3 tl den verdigini hesaplasak 234 tl para ediyor piyasada bu fiyata zaten aliyorum senin tek artin uzun bar ve kisa bar veriyorsun piyasada 50 tl ye aliyorum demem şuki hemen hemen piyasayla ayni fiyata geliyor neden ikinci el alim ve kargo parasini da heasaplamiyorum sen aldigin fiyata satmaya çalişiyorsun elini vicdanina koy piyada 2.50 den de kilosunu veren var