Satılık Çalışma İstasyonu

SAVAŞ74

Üye
Henüz 2 ay oldu. Sayesinde oldukça güzel ilerleme kaydettim.

Evde artırılabilir ağırlıkla çalışılabilmesi dolayısıyla tercih etmiştim. Fakat odayı başka nedenlerle kullanmak durumunda olduğumuz için satılığa çıkardım. Aldığım yer hepsiburada'dır. Linki de aşağıdadır (Oturma ve dayanma sehpaları bende siyahtır ve tek renktir). Yorumları da okuyabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/al...aspx?productId=sporaltis628&categoryId=355457

İskeletinde ve ağırlıklar temizdir, çizik bile yoktur. Sadece 2 tane kol süngerini tam kuramadığım için bilerek ortadan ikiye böldüm ve öyle taktım.

Sökmeye yardımcı olurum... Fakat taşıma ve kurulum alıcıya aittir.

220TL

SAVAŞ74 ilan güncelse özel mesaj atar mısın ?

sevgili üyeler, alet henüz satılmadı. satılırsa buraya "satıldı" diye not düşerim.
ciddi şekilde talip olan lütfen özel mesajla bana ulaşsın. bu topiği her gün kontrol edemiyorum.

soranlar oluyor.
aletin toplam çalışılan ağırlığı 40 kilo imiş.
yani ilandaki resimde görülen istasyonun arkasında duran ağırlık plakalarının toplam ağırlığı 40kg.

PM atmadan evvel DİKKATle okuyunuz.

- Yüz yüze satış tercih sebebimdir. Gelirsiniz, aleti iyice incelersiniz. İlanda iddia ettiğim gibi olduğunu görürsünüz. Anlaşırsak aleti birlikte sökeriz. Arabaya taşırız, benim işim biter, siz evinize gidip aleti kurarsınız. Yer her ne kadar profilimde yazıyorsa da: İstanbul'dur.

- Kargo ağırlığını bilmiyorum. Kargo ile sorularınız varsa lütfen bana değil kargo şirketlerine sorun. Dediğim gibi bu metod zaten tercih ettiğim bir metod değil, ama yok ben illa ki kargoyla alacam kendim gelemem derseniz, kargodan doğabilcek her türlü problem size aittir. Şurası çizik, bu vida eksik, gibi şeylerle alışverişin tadını bozmayalım.

- Fiyat sondur. 175TL Pazarlık etmeyin lütfen. Zaten çok düşük bir fiyattır. Koskoca çalışma istasyonu neredeyse bir kutu protein tozu fiyatı ile eşit fiyattadır.

- Kredi kartı gibi şeylere girmiyorum. Ben basit bir kullanıcıyım, işim satıcılık değil. Ürünü veririm nakdi alırım.

Son düzenleme:
bn gayet guzel bı dılle almak ıstedıgımı söyledım ama pek satmaya nıyetlı bır satıcı degılmıs gıbı geldı . kredi kartıyla alıyım dedım olmaz dedı tamam dedım nakıt olsun kargola hepsını ben karsılıcam dedım olmaz dedı . pek niyeti yok gibi

sana öyle gelmiş. ben şartlarımı söyledim. uyan kişi işle anlaşırız, uymayan kişi olumsuz mesaj yazıp alış-satışı engellemesin. cebe konup şurda buluşalım deyip de satılacak bir şey değil bu. en az 70kilo bir alet, üstelik de kocaman bir şey. ben yüz yüze alışveriş yaparım, istersen internette yüzbin satış yapmış ol beni ilgilendirmez ben işi satıcı olan biri değilim. aleti aldım, kulanım şartları değişti o yüzden satıyorum. yüz yüze satış tercih ediyorum. 'get' met bilmem, 'gg' bilmem. bilmek de istemem. durum budur.

satmak istemeseydim, sıfır aleti yarıdan bile daha fazla ucuza vermezdim...

tertemiz alettir, dediğim gibi tek sorunu kolların dayandığı süngeri takarken bilerek ortadan ikiye böldüm öyle taktım. o da zaten hiçbir problem yaratmıyor. hatta rahatça çıkarılıp yıkanabilmesi artısı bile oldu...

Back
Yukarı