Sarkma konusunda yardiminiza ihtiyacım var arkadaşlar

Arkadaşlar ben yaklaşık 6 7 ayda 35 küsür kilo verdim 105lerden 70e kadar düştüm ancak sorunum derim çok yumuşak yani öyle internette görmüş olduğumuz sarkmaları olan insanlar kadar değil ama otururken ve şınav pozisyonunda iken özellikle rahatsız oluyorum o kadar kilo verdim ama sevincim kursağımda kaldı diyebilirim yıllardır bu konularda yazılar paylaşan abilerim var acaba bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim
 
Bende aynı hatayı yaptım kardeşim , boyun uzun , kilon az . Deri sarkmasının nedeni ise kötü beslenme yüzünden kas kaybetmen , şuan tahminimce kas kütlen çok azdır . Sana tavsiyem spor ile birlikte yavaş yavaş kilo alman , boyuna göre 85 kiloya kadar çıkabilirsin fakat bunu uzun bir süreye yay . İhtiyacın olan kalorinin 300 - 500 üstünü alırsan çok iyi olur . Şuan kalori sayıyor musun ? , spor yapıyo musun ? vücut ölçülerini yaz ve varsa resim paylaşır mısın kardeşim .
 
abi kalori sayımını bıraktım spora da ara vermiştim yeniden başlayacağım
 

Eklentiler

  • 20170112_163043-1.jpg
    20170112_163043-1.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 376
Vücudun o kadar kötü değil kardeşim , deri sarkması fazla olmamış . Spor ile birlikte kilo alırsan deri sarkman düzelebilir kardeşim . Kalori mutlaka say kendine bir kalori belirle kilon kadar yağ , kilonun 2 katı protein geri kalanı karb ile doldur . Kilo alma hızına göre arttırıp , düşürürsün artık kardeşim , ama sporu asla ihmal etme , aklında kalan bir şeyler olursa soru sormaya çekinme kardeşim , elimden geldiğince her türlü yardım ederim kardeşim :)
 
Ben anoreksiya hastalığına yakalanmıştım kardeşim kilom 61'e kadar düşmüştü , kol 27 , omuz 107 olmuştu toparlandım biraz , şuan kol 33 , omuz 116 civarı kardeşim , sporla birlikte güzel bir beslenme düzeniyle sonuç almaman için hiç bir neden yok kardeşim . Mutlaka gelişim kaydedersin .
 
Gelişimi göreceksin kardeşim ama sakın aceleci olma , biraz zaman alır ama sonucu seni mutlaka tatmin eder kardeşim , şimdiden başarılar :)
 
senin durum kötü değil. düzenli ağırlık çalışması ve düzgün beslenme ile halledilir. fakat bazı sarkmalarda maalesef ne beslenme ne ağırlık fayda etmez. cerrahi müdahale şarttır.
 
aynen zaten belli ediyor kendisini sarkan deri. sen muhetmelen çıplak şekilde sandalyeye falan oturdugun zaman farkediyorsundur bu sarkan deriyi. bunun sebebi ise karın kaslarını hiç çalıştırmamış olman ve hala yağ oranının yüksek olması. (istediğin kadar kilo ver yağ yakmazsan hiçbir zaman istediğin forma giremezsin)

artık kardiyoyu olabildiğince azaltıp kas yapımına başlaman gerek. plank gibi hareketleri araştırmanı tavsiye ederim. deri sarkmasına iyi geldiğine dair birkaç şey okumuştum. (not sadece düz plankta takılı kalma onlara bileşik çok hareket var youtubedan bakarsan görürsün)
 
Back
Yukarı