Sarkma konusunda yardımcı olur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben yaklaşık 6 7 ayda 35 küsür kilo verdim 105lerden 70e kadar düştüm ancak sorunum derim çok yumuşak yani öyle internette görmüş olduğumuz sarkmaları olan insanlar kadar değil ama otururken ve şınav pozisyonunda iken özellikle rahatsız oluyorum o kadar kilo verdim ama sevincim kursağımda kaldı diyebilirim yıllardır bu konularda yazılar paylaşan abilerim var acaba bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirimyardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

Arkadaşlar ben yaklaşık 6 7 ayda 35 küsür kilo verdim 105lerden 70e kadar düştüm ancak sorunum derim çok yumuşak yani öyle internette görmüş olduğumuz sarkmaları olan insanlar kadar değil ama otururken ve şınav pozisyonunda iken özellikle rahatsız oluyorum o kadar kilo verdim ama sevincim kursağımda kaldı diyebilirim yıllardır bu konularda yazılar paylaşan abilerim var acaba bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirimyardımcı olursanız çok ama çok sevinirim
Valla kardeşim bende aynı durumdan muzdaribim. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Tam kiloları verdik diyorum. Lan bu göbek ne böyle diye hayıflanıyorum sürekli.

Belim güzel estetik omuzlarım da öyle. Sırt hakeza. Yani estetik buluyorum kendimi 42 kilo verdikten sonra.
Ama gel görki göbek beni mahvediyor

Düzgün bir bulkla kas kütlesi ekleyerek adeleyi doldurmanız gerek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Aynı başlıktan birden fazla açılmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı