Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 17 yasındayım ve göbegim biraz sarkık boyum 1.83 ve kilom 77 bu sarkmış olan göbeğimi nasıl eritebilirim lütfen sizden yardım istiyorum ve düzenli olarak fitnessa gidiyorum Sabahları 1 Pak Animal Cuts , İdmandan Önce 1 pak daha Animal Cuts , İdman Sonrası Gaspari + Creatine alıyorum idmanımda ise ağırlıkla mekik , diz çekme ve ağırlık çalışıyorum. Beslenmemede dikkat ediyorum yağsız şeyler yemeye çok çok çok özen gösteriyorum. Şeker alımı çok az fakat göbeğim hala sarkık ve üstte çıkardığım 2 pack bu zamanında aldığım kilo nedeniyle oluşan kat izinden dolayı aynı seviyede durmuyor yani biri biraz üstte ötekisi altta bu vücudu toparlamam mümkünmü yardımlarınızı bekliyorum !!
Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım, önemli gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız