sanirim plato evresindeyim yardim

Arkadaslar 1 yildir body yapiyrm kilo almak amaciyla basladim basarilida oldum 187 boy 72 kilodan 86 kiloya ciktim bu surede ancak sorunum su..artik sabit bi sekilde bu kiloda kaldm besin artisi vs herseyi denedim agirlik olarakta program degisikligi 1 hafta ara vs denedim hepsini ama ne hacim olarak nede kilo olarak ilerleyemiyrm yardim edim bana :)

Arkadaslar 1 yildir body yapiyrm kilo almak amaciyla basladim basarilida oldum 187 boy 72 kilodan 86 kiloya ciktim bu surede ancak sorunum su..artik sabit bi sekilde bu kiloda kaldm besin artisi vs herseyi denedim agirlik olarakta program degisikligi 1 hafta ara vs denedim hepsini ama ne hacim olarak nede kilo olarak ilerleyemiyrm yardim edim bana :)
86 kilo bence ideal. daha niye kilo almak istiyorsun ki :)
Ben mi yanlış anladım kilo mu almak istiyorsun vermek mi istiyorsun

Aslinda hacim kazanmak istiyrm suanki kilomu koruyup.ama sanki 2 aydir ayni yerde kaldim yok ilerleme yok :) program degisikligi agirlik artirimi beslenmede artis bunlari deniyrm ama sanki daga carptim gbi :)

Aslinda hacim kazanmak istiyrm suanki kilomu koruyup.ama sanki 2 aydir ayni yerde kaldim yok ilerleme yok :) program degisikligi agirlik artirimi beslenmede artis bunlari deniyrm ama sanki daga carptim gbi :)
Benim düşüncem boyuna göre ideal kilon var. Daha kilo alıp esnetikliğini bozma. 86 kilo az bir kilo değil. Umarım yağ olarak almamışsındır bu kiloyu.

Yag oranim dusuk gainer felan hic bulasmadim protein tozu bcaa ve kreatin kullnyrm saglam bi beslenmem var antreamnlarimda sukur iyi durumda ama mesela kollar hacimli degil omuz istedgim seviyede degil gogus ve sirttan memnunum :) ama bunun uzerine hacim kazanamiyrm problem burda vucut dile gelmiste dahada olmaz zorlama diyo sanki :)[DOUBLEPOST=1421343138][/DOUBLEPOST]86 kiloyum ama boy 187 bana hala zayifsin diyen cok hele kisin :)

Yag oranim dusuk gainer felan hic bulasmadim protein tozu bcaa ve kreatin kullnyrm saglam bi beslenmem var antreamnlarimda sukur iyi durumda ama mesela kollar hacimli degil omuz istedgim seviyede degil gogus ve sirttan memnunum :) ama bunun uzerine hacim kazanamiyrm problem burda vucut dile gelmiste dahada olmaz zorlama diyo sanki :)
Boyun uzun açıkçası. Uzun boyda kas olsa bile çok iri gözükmez. Uzun boya kas doldurmak açıkçası zor. Bu yüzden uzun boylu olman dezavantaj ama kendimden örnek verim boyumun uzun olmasını isterdim :)
Supplement takviyen var beslenmem iyi diyorsun o zaman antrenmanda sıkıntı var sanırsam. Antrenman programını gözden geçirmeni öneririm.
Ama şunuda bil 1 yılda çok şişmen mümkün değil. ben antrenör felan değilim sadece düşündüklerimi yazıyorum :) benden daha bilgili arkadaşlar bilgi verecektir sana sanırım :)

Back
Yukarı