sampiyon vucutcu ve böcek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sivasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu böcek işine aklı yatanlar böyle bir belenme programı uygulayabilirler :D

sabah
-6 7 yumurta beyazı
-150 gr yulaf ezmesi
-2 dilim kepek ekmeği
-5 adet çekirge
-Multivitamin

Ara Öğün
-7-8 orta büyüklükte solucan
-1 porsiyon makarna
-4 adet amino acit

Öğle Yemeği
-10 tane kelebek (ızgarada)
-1 porsiyon porsion pilav

Antremandan Önce
-100 gr karınca kızartması
-2 ölcek whey protein

Antremandan Hemen Sonra
-Artık yolda ne tür böcek bulursam

Eve Gelince
-20 adet haşalanmış solucan
-Multivitamin Mineral
-100 gr tavuk göğsü

Yatmadan Önce
-Sivrisinek
-40-50 gr casein

Aslında güzel bir program gibi görünüyor benimde aklım yatmaya başladı :D

Son düzenleme:
Çocukken böcek yuvalarının başında konaklardım. Karınca yuvalarına böceklerin kanatlarını koparıp atardım. Kısacası bayılırdım böceklerle oynamaya. Şimdi ise görünce kaçıyorum. Tiksiniyorum resmen. Yemek mi? Asla. Ancak ferrari için(yanılmıyorsam) canlı böcek yiyen kadın görmüştüm tvde.

Yaw bu Kıbrıs'ta evde öyle çok böcek var ki, kocaman hem de, öldürüyodum meğerse ben bir serveti öldürüyo muşum :D

işe yaramış olsa bu kadar olympia yarışmacısı yerdi veya diyetine koyardı.
bırak olympiacılar birşeyde eksik kalsın yukarda smltncr'nın koyduğu böcek diyetini oku:D
haklısın tabi denilen kadar olsa ilk onlar atlardı ama onlar zaten besin takviyeleriyle gerektiği kadar proteini rahat bir şekilde alıyorlar böcek yeyip ağızlarının tadını bozmak istemezler heralde...

gunluk protein ihtiyacımı karsılayamayıp eriyecegimi bilsem genede yemem bide iri bocekler boyle tuylu tuylu igrenc :D smltncrnin beslenme programıda cok zenginmis sinek lazımsa yollayabilirim odamda cok ucusuyorlar

açlıktan bi arkadaşımı yada parmaklarımı keser yerim onu yemem :D hyper_

bu konu hakında şöyle bir başlık buldum yenilebilir olan böcekler

http://seldahir.blogcu.com/yenilebilir-bocekler_18082161.

birde karides yiyorsanız oda bir tür deniz böceğidir. beyaz karınca, tombul beyaz larvalar vs bunların yendiğini zaten biliyordum banada yemeyi düşününce hiçte iğrenç gelmiyor bendemi bir acaiplik var orasını bilmiyorum ..

(%90+ protein)+sıkı mineraller ve vitamin oranına sahip olsa yerdim, aslında bir yiyici gözüyle baktım da fena görünmüyor yenilebilinir.

e95d4d429d9732274882c90f5f5e6dab.jpg

Son düzenleme:
büyük hayranıydım Cormier in.. soğudum adamdan.. :D
hadi Ayı grylls yiyor.. onunki ultimate survival.. ama bi bb olarak.. heleki iştahımızın sürekli açik olması gerekken.. bunu düşünmek hiç iç açıcı değil :shock:

böceklerde acayip protein varmış.discovey channel programında inanılmaz kurtuluş programı var.hayatta kalma dersi veriyor.adam böcekleri çok yiyor.hangi böcekte ne kadar protein var söylüyor...böcek deyip geçmeyin.heheheh.ama yemek sorun..hahahah

böcek yemek bize haram diye biliyorum

Amazon ormanlarında kaybolan bir keşiş ekibi tam 1 hafta boyunca sadece böcek yiyerek hayatta kalmışlar...Böceklerin protein bakımından zengin olduğu aşikar ama kaç kişi bir böceği ağzına atıp çiğneyebilir muhabbeti bile hoş değil..Daha yağlı sütün ağzımda bıraktığı tattan nefret ederken birde böcek ıyyyyyyyyy

böcek iyi bir protein kaynağı ama yenirmi beee ne insanlar var

valla ben hiç tiksinmem yerim her türlü :D

Sanırım olay tiksinmekten ibaret değil.. Daha öncede konuşulmuş bu konu.

-Protein oranı yüksek olabilir ancak böceklerdeki proteinlerin büyük bir bölümü kitin denilen bir tür. Ve bu genellikle böceklerin kabuklarında bulunur. Sert bir yapıdadır ve onları dış etkiere karşı korur. Ancak insan vücudu tarafından sindirilemez.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ni-b-cek-yemiyoruz-t11879p2.html

Back
Yukarı