Salonumuza İsim Bulalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Butterfly gym
Hem hareket adı hem vücut geliştirme - cinsel tercih ilişkisine gönderme. Entelektüel bir özeleştiri tadında;)

Power builder Gym yada Builder Gym.

:) :) :) :)

Sağlıcakla kalın

zagortenay dedi:
Espriyi anlamadım :?: :?:

Yav hani derler ya homolara kelebek diye. Buralarda bir yerde badiciler homodur şeklindeki iddialar hakkında bir geyik vardı. Ordan geldi aklıma. Dalgaya almak babında diyorum.
Espriyi açıklayınca da tadı kalmıyor:)

Yemin ediyorum güzel espri.Ama anlaşılması için süre ve bilgi lazım.Bence anlaşılması kolay cem yılmaz esprileri iyi.Kış gelsin küre giricem beyinden
250 mg/hafta testo enantath . :D

Hahahahah,

Butterfly hem at kulaana kelebek konmus konusunu da cagrıstırıyo , hemde yumusak konusu da ıyı,

cok entellektuel ve derın bır salon olur bu . :p

S gym
Q GYM
D&R GYM
QBANA GYM
SMİLE GYM
PRİNCE GYM

BİLİNENLER DEN BAZILARI
İMAJ
ESTETİK
OLYMPİA
MAJESTİC
ATLETİC
ENJOY
COLLESİUM
HİLSİDE

masteer dedi:
Hahahahah,

Butterfly hem at kulaana kelebek konmus konusunu da cagrıstırıyo , hemde yumusak konusu da ıyı,

cok entellektuel ve derın bır salon olur bu . :p

protein shake içerken serçe parmağını kaldıran 120 kiloluk adamlar dolanır içerde pembe badileriyle..
Korku-komedi gibi:)

hsd dedi:
uykusuzburak dedi:
SPORİUM, GYMSTORE veya MAGİCMAN.. ''sloganıda kendinizi sihirli ellere bırakın '' olabilir :)

kanka masaj salonu değil yahu ne sihirli elleri gelip filipinli sorar millet :(

hehehehe evet yaa biraz sakat bi isim oldu :D

fırat 26 dedi:
farklı olun biraz bize yakısın isim KOCA YUSUF ZORHANESİ nası ama :oops:

Zorhane? hahaha süper hoca tebrik ediyorum :lol:

fight club diye bir salon açılmıştı avcılarda body building salonunun ortasında ring vardı :D

bsha erken saaatlerde gezdiğim için çalışan yoktu ama merak ettim acaba millet gaz gelip antrenman sonrasıbirbirinimi yiyor diye

uzun ömürlü olmadı kapandı diye biliyorum..

Back
Yukarı