Salonlarda İhtiyacınız Olan İçecekler ?

MDSK33

Üye
Salonlarda vitamin barda ihtiyacınız olan veya gormek ıstedıgınız ıcecekler veya ıstedıgınız seyler nedır acaba ? genel bır anket tarzı bır soru.. herkes yorumlarını yaparsa sevınırım.

meyve sularından neler yada daha farklı neler ıstersınız

salonda bu işi ciddi yapanlar için, spor esnasında alınan mineralli sular ve katkı içecekleri çok güzel olur.

- limonlu maden suyu buna en güzel örnektir. yalnız maden suyu saf olacak ve içine 1 tam limon sıkılacak. o şekilde satılabilir. evde spor yaparken muhakkak yaptığım şey idi.

- benim bazen aklımdan geçen şey de BCAA tozlarını içecek haline getirip spor esnasında yudumlamak. bunu ben kendim yapıyorum: MRM BCAA tozunu 3 ölçek yarım litrelik pet şişeye koyup spor sırasında yudumluyorum. tat versin diye ya limon ya da şekersiz limonata ekliyorum. salonda süper gidiyor.

- meyve olarak muz kesinlikle olmalı. diğer hazır içeceklerden ise light süt ve üzüm suyu olabilir...

bu aralar ( son 2 haftadır) spor esnasında acaayip bir mie bulantısı yaşıyorumihreketler arasında 30-40 snye ara verirlken şimdi 1-2 dk ya çıktı bu dinlenme sürem bilerek uzun tutuyorumçünkü az daha kasarsam kusacakmışım gibi oluıyorum.

içecek olarak limonlu maden suyu alıyorum o günden beridir psikolojikte olsa işe yarıyor diyebilirim.

salonda bu işi ciddi yapanlar için, spor esnasında alınan mineralli sular ve katkı içecekleri çok güzel olur.

- limonlu maden suyu buna en güzel örnektir. yalnız maden suyu saf olacak ve içine 1 tam limon sıkılacak. o şekilde satılabilir. evde spor yaparken muhakkak yaptığım şey idi.

- benim bazen aklımdan geçen şey de BCAA tozlarını içecek haline getirip spor esnasında yudumlamak. bunu ben kendim yapıyorum: MRM BCAA tozunu 3 ölçek yarım litrelik pet şişeye koyup spor sırasında yudumluyorum. tat versin diye ya limon ya da şekersiz limonata ekliyorum. salonda süper gidiyor.

- meyve olarak muz kesinlikle olmalı. diğer hazır içeceklerden ise light süt ve üzüm suyu olabilir...

asitli şeyler içmek kasları azda olsa eritmezmi benim bildiğim kadarıyla ?

idman öncesi nescafe idman sırasında su tek isteğim bu:)

Benimde antreman öncesi nescafe, antreman sonrasi üzüm suyu olmazsa olmazım. Nescafesiz resmen yogun bir antreman yapamiyorum, bu sıcaklarda

Back
Yukarı