Chomoloko
Üye
Herkeze iyi aksamlar arkadaslar,
size birsey sormak istiyorum,Salondaki gogus icin cok fazla secenegim yok, hic bir makina yok.
yapabildigim egzersizler sunlar
Bench press (max 120 kg basabilecegim, ki su an 90-100 basiyorum)
incline bench barbell press
pullover
dumbell press (salondaki imkanlardan dolayi max 20 kg basabiliyorum..)
dumbell fly (dedigim gibi max 20 kg)
weighted dips ( agirlikli )
evet arkadaslar bu spor salonunda gelecegimi goremiyorum bu yil okul son.. oteki yil Allah nasip ederse yurt disinda calismaya basliyacagm, her neyse
bu egzersizlerin 4-5 ni nerdeyse her hafta yapiyiorum artik eskisi gibi hisetmiyorum aciyi,Gogsum alisti sanirim bu egzersizlere,gogsumu baska egzersizlerle etkilesem diyorum ama imkanim yok siz ne onerirsiniz?
buraya kayit oldugum icin cok mutluyum,kafamdaki soru isaretlerine burda olan bilgiler ve buyuklerimiz sayesinde son verecegimi dusunuyorum
Saygilarimla
size birsey sormak istiyorum,Salondaki gogus icin cok fazla secenegim yok, hic bir makina yok.
yapabildigim egzersizler sunlar
Bench press (max 120 kg basabilecegim, ki su an 90-100 basiyorum)
incline bench barbell press
pullover
dumbell press (salondaki imkanlardan dolayi max 20 kg basabiliyorum..)
dumbell fly (dedigim gibi max 20 kg)
weighted dips ( agirlikli )
evet arkadaslar bu spor salonunda gelecegimi goremiyorum bu yil okul son.. oteki yil Allah nasip ederse yurt disinda calismaya basliyacagm, her neyse
bu egzersizlerin 4-5 ni nerdeyse her hafta yapiyiorum artik eskisi gibi hisetmiyorum aciyi,Gogsum alisti sanirim bu egzersizlere,gogsumu baska egzersizlerle etkilesem diyorum ama imkanim yok siz ne onerirsiniz?
buraya kayit oldugum icin cok mutluyum,kafamdaki soru isaretlerine burda olan bilgiler ve buyuklerimiz sayesinde son verecegimi dusunuyorum
Saygilarimla
Son düzenleme: