Salonda Kullanmak İçin Sıvı Tebeşir (Liquid Chalk)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
http://www.bodybuilding.com/store/xf/chalk.html

chalk.jpg

bugün bb.comda gezerken gördüm..salonda katı tebeşir (magnezyum ) kullanmaya gerek kalmaz bu sayede..30 antreman gider diyor..

eldiven takmadığım ama kaymayıda engelleyemediğim hareketler var barfiks gibi..bu durumlarda magnezyum kullanıyordum..bu ürün aklıma yatmadı değil..alırmıyım bilmiyorum sadece forumla paylaşayım dedim ;)

Ya bizim salonda eldiven kullanıncada kayıyor barlar, bench hareketinin sonunda elim 5-10 cm arası kayıyor, işe yarar mı bu o konuda? Bir yurtiçinden kolay alabileceğim ne önerirsiniz?

magnezyum karbonatı nereden temin ediyorsunuz? online satan var mı?

bundan sipariş vereceğim yakında..kullandıktan sonra yorum eklerim buraya..

Bu gerekli mi bilmem ama barfiks çekmekten spora başladığım ilk zamanlar ellerim acıyordu nasır tutmuştu.Şimdi biraz biraz geçiyor.Ellerimize sürebileceğimiz sizinde kullandığınız nemlendirici tarzı birşeyler var mı?Çok Hanımevladı bir soru oldu:DHardcore bir konuşma içinde böyle bir soru:DMetrosexsüel olmak iyidir bende artık metroyum

eldivenlerin her türlüsü var bende ama eldivenin verdiği kalınlık bazı hareketlerde sıkıntı yaratıyor..helede harbinger gibi eldivenler..(o da var bence ve çok kalın)
kalın eldivenler presslerde vs işe yarıyor ama benim gibi eldivensiz çalışarak rahat edebiliyorsanız ellerinizin kaymaması iyi oluyor ..

buarada başlığın açılma sebebi insanların farklılıkları ve alternatifleri görmesidir..

Son düzenleme:
eldivenlerin her türlüsü var bende ama eldivenin verdiği kalınlık bazı hareketlerde sıkıntı yaratıyor..helede harbinger gibi eldivenler..(o da var bence ve çok kalın)
kalın eldivenler presslerde vs işe yarıyor ama benim gibi eldivensiz çalışarak rahat edebiliyorsanız ellerinizin kaymaması iyi oluyor ..

buarada başlığın açılma sebebi insanların farklılıkları ve alternatifleri görmesidir..

Evet bazı hareketler çıplak elle çok daha rahat yapılabiliyor. Ama ellerin nasıl tutumuyor mu hiç?:o

Back
Yukarı