Real Madrid c.f
Üye
hacim antrenmanı için çalışıyorum. 7.5kiloluk dumbell yeterli gelmiyor. fakat 12.5kiloluk dumbell'da çok ağır geliyor. ancak salonda 10kg dumbell yok. ne yapmamı önerirsiniz?
Nasıl 10 kg yokhacim antrenmanı için çalışıyorum. 7.5kiloluk dumbell yeterli gelmiyor. fakat 12.5kiloluk dumbell'da çok ağır geliyor. ancak salonda 10kg dumbell yok. ne yapmamı önerirsiniz?
Sen onu geç eski salonumda 60kgye kadar dumbell vardı , yeni salonda 25kg max dumbellhacim antrenmanı için çalışıyorum. 7.5kiloluk dumbell yeterli gelmiyor. fakat 12.5kiloluk dumbell'da çok ağır geliyor. ancak salonda 10kg dumbell yok. ne yapmamı önerirsiniz?
25kg ye kdr dumbell var ama max 60kg dumbell var nasil oluyor o [emoji1]Sen onu geç eski salonumda 60kgye kadar dumbell vardı , yeni salonda 25kg max dumbellbir daha böyle bir hatayla 3 ay kayıt olmucam , sende olma
25 kg dumbellarla 15 tekrar dumbell bench press yapıyom
![]()
eski salon , yeni salon kelimelerini görmedin galiba25kg ye kdr dumbell var ama max 60kg dumbell var nasil oluyor o [emoji1]
HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bench Press yap o zamaneski salon , yeni salon kelimelerini görmedin galiba
Zaten öyle yapıyorum ama işte dumbell bench presste 35kg-40kg arası piramit giriyordum.Dumbell Bench Presste olmalı programımda...Bench Press yap o zaman
Sent from my iPad using Tapatalk