Arkadaşlar merabalar ben 18 yaşında 1.78 60 kilo biriyim kilom cok rezalet bi durumda kollarım bileklerim incecik kas yapım hiç yok 0 denilebilir aşırı inceyim yani artık bu durumda canımı cok sıkmaya başladı çevremdeki insanlardan bile tepkiler almaya başladım bu ne vücüd git kilo al hiç bişey yedirmiyorlarmı sana ne bu böyle incecik kalmışsın vs vs bugün bizim burda mecidiyeköyde bi kaç salon buldum hoca konuştum hoca evet zayıfsın cok dedi dedi zayıf olduğun için metabolizman cok hızlı calışıyor yediklerini eritiyor dedi burda onları kasa dönüştüreceğiz dedi dedi 6 ayda tam istediğin gibi şekle sahip olursun 3 ayda geliştiğini görürsün dedi bende bu hap olaylarını sordum onlar yok dedi sana 3 aydan sonra protoin tozu hapımı bişey aldıracam dedi vücüd isteyecek onlardan dedi artık onları kunllanacaksın dedi arkadaşlar zararlımıdır o haplar ve fiyatını sordum 3+1 ay 4 ay 330 tl istedi 4 +2 6 ay 440 tl istedi napayım bilmiyorum 440 tl + yol parası + yemek paraları + hap paraları sanırım bana 1000 tl patalyacak bunlar korkum şu hoca ya benimle ilgilenmezse param boşa giderse salona gidip kafama göre o makinadan bu makinaya calışmak istemiyorum yardımcı olmayacaklarsa korkuyorum sizin önerebileceğiniz salon varsa yazarsanız sevinirim kağıthanede oturuyorum artık gerçekten dayanamıyorum şu vücüd biran önce düzeltmek istiyorum