Merhaba arkadaşlar yakınlarda salon olmadıgı için eve kurduğum sistemi anlatacagım. Toplam fiyat :210 tl
Malzemeler
Ez bar-düz bar 45 kg ağırlık.
1 adet barfiks ( kapıya takılan)
10kg lik 2 adet dumbell
Günlük alınan protein miktari.net 140gr Supplement optimum on whey
Boy.1.74 kg72
kg72
Bu aletlerle gymde ki kadar iyi gelişim elde ettim olay sadece mental açıdan iyi olmak yani set aralarında kendini yatağa atıp evde ki rahatlığı yaşamassan gayet iyi vücut yapabilirsin yaklaşık 2 aylık gym.parasına 1.5 yıl götürebilecek ekipman aldım sadece ayarlanabilir dumbelllar.ve.bench girmek için sehpası eksik
Ha bu arada ağırlıklı şınav göğüslerimi acayip geliştirdi sırtınıza 15 kg alıp elleri açarak hissede.hissede.yaparsanız.benchten farkını görmessiniz
Malzemeler
Ez bar-düz bar 45 kg ağırlık.
1 adet barfiks ( kapıya takılan)
10kg lik 2 adet dumbell
Günlük alınan protein miktari.net 140gr Supplement optimum on whey
Boy.1.74 kg72
kg72
Bu aletlerle gymde ki kadar iyi gelişim elde ettim olay sadece mental açıdan iyi olmak yani set aralarında kendini yatağa atıp evde ki rahatlığı yaşamassan gayet iyi vücut yapabilirsin yaklaşık 2 aylık gym.parasına 1.5 yıl götürebilecek ekipman aldım sadece ayarlanabilir dumbelllar.ve.bench girmek için sehpası eksik
Ha bu arada ağırlıklı şınav göğüslerimi acayip geliştirdi sırtınıza 15 kg alıp elleri açarak hissede.hissede.yaparsanız.benchten farkını görmessiniz