bonesawmcgraw
Üye
nerden baksan 5 seneni alır ortalama bi vücudu yakalaman.bence modellik sevdandan vazgeç anatomin baştan başa problemli senin
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
nerden baksan 5 seneni alır ortalama bi vücudu yakalaman.bence modellik sevdandan vazgeç anatomin baştan başa problemli senin
Sağolnerden baksan 5 seneni alır ortalama bi vücudu yakalaman.bence modellik sevdandan vazgeç anatomin baştan başa problemli senin
Doğrudur,bakıcağız artık hocamın dedikleri daha farklı .yurt dışında modellik yapılacaksa o kadar süreyle sonuç alınabilir.ama türkiyede modeller fiziği ortada çok emek gerektiren vücutları yok ama malesef neredeyse hepsi 1.90 onun için arkadaşın şansı biraz düşük![]()
Dün katılan bir arkadaşla görüştüm.Boyumun 1.85 altı olması bir sıkıntı ama aşılamıcak birşey değil,diğer özelliklerle kapatıcaz.Hocamın dediğine göre vucütumdada herhangi bir bozukluk vs. yok.yalnız 1.80 boy ile katılman imkansız 1.88 in altındaysan çok yakışıklı ve iyi bir fiziğe sahip olman gerekiyor
Teşekkürler yunus54.Yani yağlı olucak tabi sürekli spor yapan biri değilim.Bakalım 1.5-2 sene sonra buraya Best Of Model Turkey 2014 finaline katılıyorum diye başlık açarım neme lazım.yazıklar olsun seni hayallerinden caydıran insanlara. yüksekten uçmak nedir ? azim oldukdan sonra emin ol istediğin vücuda sahip olabilirsin kırılma dostum ama yağlısın inceden. bu sorunu diyet ve kardio ile çözebilirsin yağ olmadıkdan sonra istediğini alırsın istediğin vücut çok zorlu bişiy değil 1 sene belki . yada 2 . sana bağlı.... ama dediğim giibi yağ oranını minimun oranda tut derim o kdrda kötü değil salona ne hayvan gibi adamlar sarkık surkuk adamlar geliyor. merak etme.... başarılar diliyorum sana sevgiler..
Teşekkürler hocam iyi dilekleriniz için.Aynen, çalıştıktan sonra bende herşeyin olacağına inanıyorum misal salonda kolları billur gibi olupta üstü çıkarınca kol dışında hiçbirşeyini geliştirememiş yağ oranını düşürememiş insanlar var bu insanların genel olarak beslenmesi bozuk oluyor diyet azim istikrarla bence herşeye sahip olabilirsin kolay gelsin şimdiden
Sevgili mystcal fotoğraftan öyle kaynaklanıyor.Salon hocamla detaylı olarak görüştüm vucüdumda herhangi bir sorun olmadığını söyledi.vücut yapın kesinlikle mesomorph degil kardesim daha cok ektomorf gibi duruyorsun bide 1.80 boya gövde sanki uzun gibi geldi vücudunda govde bacak orantısızlıgı mı var acaba yoksa fotograflardan dolayımı oyle gozukuyor?
Sevgili Kocyumurtası fotoğraftan öyle kaynaklanıyor.Salon hocamla detaylı olarak görüştüm vucüdumda herhangi bir sorun olmadığını söyledi.durusunda bır problemmı var sankı zamanında ellerı arkada dayılanan adamlar olurya öle yurumektenmı yoksa o sekılde durmaya alısmaktanmı bılmıyorum vucudunda orantısızlık durusunda problem var
İyi dilekleriniz için teşekkürler brhmcrAzimle elinden geleni yap, hepimizin gururu ol![]()
Aynen dostum dediklerine canı gönülden katılıyorum.Eğer gerçekten bu işi yapmak istiyorsan çalışarak kesinlikle başarabilirsin ayrıca best model yarışmasında boy sınırlaması 1.80'e indirildi o açıdan sıkıntın olmasın yeter ki çalışma azmin olsun zaten başarı kendiliğinden geliyor...
Keçiörende bir spor salonu.Hangi salona gidiyosun acaba?