Salona başladım. Sorularım var.

Beyler bugün salona başladım. Yağları yakmak için başladım. Hoca ilk 20 dakika tempolu yürüyüş, 20 dakika tempolu bisiklet birde 5 dakika kondisyon bisikletinde çalıştırdı. İlk hafta muhtemelen böyle geçecek.

Beslenme programı istedim bana, yaşımı sordu ilk yaşım 16 dedim, sonra senin kilon o kadar abartılacak değil, şekerli yiyecekler yeme, kola içme dedi.

Zaten öyle yapacam. Yağ ve şekeri azaltıp proteinli yiyecekler yiyorum. Ekmeğide azalttım iyice. Hatta bugün hiç yemedim. Çayı da şekersiz içmeye çabalıyorum.

Şimdi bu hafta geçince hocam en fazla 2 saat burda olursun diyor. Şimdi 45 dakika kardiyo yaptırdı. Haftaya neler yaptırır ? koşturur mu ? ağırlık çalıştırır mı ?

Fotoğrafları filan görmemiz lazım kilonu filanda.. Çoğu kişi kardiyonun yanında ağırlıkta çalışır. Çünkü kas vücudu kolay kolay terk etmez..

Bende yeni başladım aynı soruları hocama sordum,büyük ihtimal 1 veya 2 ay Kardio ağırlıklı gideceksin tahminimcede yinede hafif kg aletlerlede takviye etmiş olacaksın

Fotoğrafları filan görmemiz lazım kilonu filanda.. Çoğu kişi kardiyonun yanında ağırlıkta çalışır. Çünkü kas vücudu kolay kolay terk etmez..

Fotoğrafları sonra paylaşırım. Zaten öyle bir konu açmayı düşünüyorum kilom, göğüs ölçülerim, bel ölçülerimi yazacam.

Hoca şuan 45 dakika olur diyor lakin sonraları en fazla 2 saat diyor yani ağırlıkta çalıştırırlar. Kas vücudu terk etmez derken ? yağ demek istedin galiba.

yağ yakmak için kardio kadar vg de işe yarar o yüzden hocanın hafifte olsa ağırlıklara başlatcagını düşünüyorum.

Back
Yukarı