Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumda biraz gezindim , antremandan sonra kasların en az 48 saat dinlenmesi gerekiyormuş , biraz göbeğim var her gün evde mekik çeksem gelişime zararı olur mu 3*50 düşünüyorum
Mide bölümündeki kasların 48 saat dinlenmesine gerek vardır diye bir kural yok.genelde dediğini hacim kazanmak için ağırlıkla çalışanlar uygular...Yağ yakımı için haftada 3 defa çalıştırabilirsin çok rahat bir şekilde.hareket olarakta 3x50 çıkara bilirsen neden olmasın.birde bunun yanında koşu-bisiklet tarzı kardiyo antremanlarını ekle...
küçük kas gruplarının 48 saat büyük kas gruplarının 72 saat dinlenmesi gerektiği söylenilir normalde. Hergün çekmenin anlamı yok haftada 4-5 gün yeter bence
Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız