Sakami gercek mi bilemedim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0xhex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0xhex

Üye
arkadaslar demin babam aradi istanbuldayim ben unide okuyorum babam memlekette boluda ben isi biraktim sende fazla masraf etme sporu gunde 1 2 gune indir dedi normalde 6 gin gidiyorum sirf ete yumurtaya sute vs aylik 800 900 harciyorum acaba gercek mi yoksa demin ki haber yuzunden olabilir mi yasin nikbayin olumu kas hapi yuzunden olmus haberinden soktayimm

Sent from my iPhone using Tapatalk

hayir abi ondan degil okumadin sanirsan sadece ete sute aylik 800 900 harciyorum

Nasil beceriyosun onu cok merak ettim,kirmizi et yeme sende o zaman,hos yesen bile ayda o kadar para harcaman imkansiz,gunde 1 lt sut icen ayda 100 tl bile yapmaz,geyik yapiyosun

arkadasim onlar hazir pismis urun banvit onlari tat farkliligi olsun diye aliyorum paket cinde spora baslayali 8 ay oldu disardan yedigim yemek ellerimin parmaklarini gecmez sirf disarda yemiyimde para gitmesin evde daha saglam yiyim diye okula gitmeyip spor saatini bekledigimi bilirim ben hergun haslanmis tavuk da bi yere kadar

Hazir pismis urun disaridan olmuyomu,onlara verdigin 1 haftalik parayla 1 ay yumurta tavuk yersin,ayagini yorganina gore uzat ayrica gayet sagliksiz besleniyorsun onlari yiyerek

beslenme günlügüne baktim çok fazla protein aliyosun ayrica baban işi birakmiş sende sıkıcaksın kemeri ha sıkamıyosan kemeri kendi parani kendin kazanicaksin bu kadar basit benim aylik 400 lira filan gidiyor

arkadasim sen beni ne biliyosunfa boyle konusuyosun?haftada bir iki paket ya aliyorum ya almiyorum paketi tanesi 5 lira 300 gr hazir pismis tavuk var neyse burasi tartisma bolumu degil dertlesme yeri

beslenme günlügüne baktim çok fazla protein aliyosun ayrica baban işi birakmiş sende sıkıcaksın kemeri ha sıkamıyosan kemeri kendi parani kendin kazanicaksin bu kadar basit benim aylik 400 lira filan gidiyor
az bile aslinda 73 kilo birisine 2 2,5 kati almali agir calisan birisi icin bu arada bakalim oyleyse dedigin gibi yapicaz ama icimdende sanki o haberin gununde bu gelmesi tesaduf olmayadabilir

arkadasim sen beni ne biliyosunfa boyle konusuyosun?haftada bir iki paket ya aliyorum ya almiyorum paketi tanesi 5 lira 300 gr hazir pismis tavuk var neyse burasi tartisma bolumu degil dertlesme yeri

Yahu birak bu isleri,gunde 26 tl neye harciyon yaz bakalim gorelim

Tavuk göğsü, tavuk ciğer, yumurta, lor, süt, kuruyemiş, yulaf ezmesi, arada birde kırmızı et en çok kullandığım protein kaynakları bunlardır
Eğer sende çok pis bir bulk yapmıyorsan zaten öyle aylık 800 900 tl gibi bir para asla gerekmez eğer harcıyorsanda hem bir öğünde hemde tüm gün toplamda çok fazla protein alıyor ve çok fazla yemek yiyorsun demektir, beslenme düzenini tekrar gözden geçir bence.[DOUBLEPOST=1400791762][/DOUBLEPOST]
Tavuk göğsü, tavuk ciğer, yumurta, lor, süt, kuruyemiş, yulaf ezmesi, arada birde kırmızı et en çok kullandığım kaynaklar bunlardır
Eğer sende çok pis bir bulk yapmıyorsan zaten öyle aylık 800 900 tl gibi bir para asla gerekmez eğer harcıyorsanda hem bir öğünde hemde tüm gün toplamda çok fazla protein alıyor ve çok fazla yemek yiyorsun demektir, beslenme düzenini tekrar gözden geçir bence.

Back
Yukarı