Sakal ve boy ilişkisi

likev1

Üye
Sakal ve boy uzaması arasında bir ilişki var mı?
Baba boy: 190 anne boy: 155 BEN: 167 YAŞ: 16
3 hafta da bir traş oluyorum, seyrek ve ince sakal çıkıyor.

İleride her gün traş olacagın günlere söveceksin. Şu günün tadını çıkart [emoji2]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sana anlatem ben 20 yaşındayım 13 yaşımda boy sakal diye Allaha dua ederim yaşgünümde bpyum 220 cm olsun isterdim şuan boyum 180 inan iyiki uzamadım dedim sakalımda yok yaşıtlarımdaki gibi sakal yok ama boy ve sakal iyi değğil

Sana anlatem ben 20 yaşındayım 13 yaşımda boy sakal diye Allaha dua ederim yaşgünümde bpyum 220 cm olsun isterdim şuan boyum 180 inan iyiki uzamadım dedim sakalımda yok yaşıtlarımdaki gibi sakal yok ama boy ve sakal iyi değğil
Benim tek isteğim babamın boyuna yakın bir boya sahip olmak hocam. 167 çok kötü yahu.

Evet az olması anormal baban 190 iken daha uzarsın belki bundan sonra boy atarsın belli olmaz

Umarım boy atarım, çevrenizde 16-17 yaş sonrası boy atan kişiler var mı?

Benim lisede barış diye bir arkadaşım vardı. 150 falan boyu vardı bende 165 falan. 3-4 sene sonra karşılaştık ben 173 de kaldım adam 190 olmuş.

Yani 25 yaşına kadar büyüme olabiliyor ama genelde 22-23 de bitiyor.

Benim lisede barış diye bir arkadaşım vardı. 150 falan boyu vardı bende 165 falan. 3-4 sene sonra karşılaştık ben 173 de kaldım adam 190 olmuş.

Yani 25 yaşına kadar büyüme olabiliyor ama genelde 22-23 de bitiyor.

Çok iyiymiş.

Henüz yaşın 16 boy konusunu kafana takıp kendine takıntı yaratma. Kardeşim şuan 17 yaşında ve boyu 186 geçen sene ise 175di. Eğer spor yapıyorsan boy uzamasına destek olacak bir kaç program paylaşılmıştı forumda bir aralar. O programları bul ve uygula ama bunu bir saplantı haline getirip özgüvenini de düşürme akışına bırak elbet uzarsın :)

Henüz yaşın 16 boy konusunu kafana takıp kendine takıntı yaratma. Kardeşim şuan 17 yaşında ve boyu 186 geçen sene ise 175di. Eğer spor yapıyorsan boy uzamasına destek olacak bir kaç program paylaşılmıştı forumda bir aralar. O programları bul ve uygula ama bunu bir saplantı haline getirip özgüvenini de düşürme akışına bırak elbet uzarsın :)
Çok iyi valla. Programı atabilir misin acaba?

dostum 1.si sakal ile boy ölçüsü net birşekilde doğru orantılı diyemeyiz.
bunu yanlışlayabilmen için kısa boylu sakallı adamlar gördüğünü fln hatırlamayı dene.
bence hala ergenlik çağında falansın boyunun da sakalının da gelişme ihtimali var.
hemen bi ürologa görün testosteron değerlerine baksın eğer hormon düşüklüğü varsa

Back
Yukarı