Merhaba arkadaşlar bugun ilk defa başıma geldi spora gitmeden 10-15 dk önce yemek yedim spor salonuda evime yakın olduğu için hemen spora gittim ama antremandan sonra giyinmek için odaya geçtim ama baş dönmesi başladı ve geçsin diye derin derin nefes alıodum neyse iyice artmayı başladı hemen hocanın yanına gittim karşısına oturdum ama bişi söylemedim. konuşamıyordum
başım dönüyor bile diyemedim.neyse baş dönmesi, gözde bulanıklaşma,ardında kısa körlük mü diyim ne diyim hiçbişi göremedım herhalde bayılmışım ama kendim baygın gibi hissetmiyordum duyuyordum, konuşamıyordum,görmüyordum, neyse hoca su döktü ve dışarı cıkartı ordada derin derin nefes almaya başladım 5dk sonra kendimi toparladım kuzen ve arkadaş geldi arabayla eve gittim, hocaya sorduğumda bidaha yemek yemeden gel dedi veya 2-3 olmadı 4 saat önce yemek ye veya 3-5 bişiler atıştır dedi öyle gel dedi, yemeği sindiremediğim için olmuş kalp atışlarımız arttığı için kalp kanı seri şekilde pompalıyormuş o yüzden tansiyonum düşmüş galiba, ve kalp krizi geçirme riskide varmış sanırım sporcularda duyduğunuz kalp krizi böyle bişey oluyor yemeği sindirmeden gittikleri için kalp krizi geçirme olasılığıda varmış kısaca SIZ SIZ OLUN YEMEĞİ SINDIRMEDEN HATTA 2-3 SAAT ÖNCE GİDİN Kİ BİRAZ AÇLIK HİSSEDİN, SPORA TOK GİTMEYİN