Saf Protein

Coleman

Üye
arkadaşlar size anteraman öncesi ve sonrası tavsiye edecehim bir içecek var 500 mg süt,1 muz u miksere atın 5 tane yumurtanın akı(beyazı) nı koyun ve çırpın anteraman öncesi ve sonrası için bunu bir zaman uygulayın değişeleri hisedeceksiniz :) Devamı Gelecek

süper protein icerigi ne kadar ? ve bunu icince herhalde salmonella hastaligi tehlikesi ortaya cikar ? yani yumurtayi cig yersen tehlikeli degilmi ?

coleman yoksa sen ascimisin ? :D evet devami gelsin.

bal ve yumurta

ben antramandan 1 iki saat önce bir tencirede suyu kaynadip icine yeterince bal ve 5 tane yumurtanin akini ilave ediyorum kaynayinca sicak sicak cay niyetine iciyorum denemenizi tavsiye edrim :p

Re: Ciğ yumurtaya dikkat!

schwarzenegger dedi:
Arkadaşlar ciğ yumurta yemek çok da güvenli diil eğer tavuğun bir hastalığı warsa direkt size geçiyor. yumurtanın haslamasınında iice katı olanının sindirimi zor oluyor besin değerleri azalabiliyor size haslanmıs rafadan veya kayısı (alolop) yumurtayı tavsiye ederim..

Evet bende iste bunu demek istemistim, bilmem tr´de ne deniyor ? burada salmonella, aman dikkat olun bir ay hasta kalip antrenman yapamazsiniz, kg lar eriyip gider :oops:

ben de ole yapıodum hocaya soleyince bu solenenlerin aynısını soledi cig yumurta akı icmek ii diilmis ha cig et yemissin ha akı icmissin bi farkı yokmus bide mıdede durmazmıs vucut dırek bagırsaklara atarmıs bu nedenlede alıcagın proteını de alamazmıssın

senin de dedigin gibi dogadaki en kaliteli protein yumurta akındaki ''nerdeyse'' whey protein kadar kaliteli bi de sunu soliyim 100 gramında en cok protein bulunduran besin yerfıstıgı ama kalitesi cok dusuk

Re: saf proettin

Coleman dedi:
arkadaşlar size anteraman öncesi ve sonrası tavsiye edecehim bir içecek var 500 mg süt,1 muz u miksere atın 5 tane yumurtanın akı(beyazı) nı koyun ve çırpın anteraman öncesi ve sonrası için bunu bir zaman uygulayın değişeleri hisedeceksiniz :) Devamı Gelecek
2 bardak sut-1 meyvelı yogurt-2 yemek kasıgı sut tozu-1 tane muz-bır bardak çılek-2 yemek kasıgı whey gaıner-1 kasık bal ve ıcıne son olarak kaynamıs yumurtayı koyup rondoda karıstırın bakalım hangısı daha afıyet olacak.benım ozel karısımım.bıg guıck formul. ;)

DaFFy dedi:
senin de dedigin gibi dogadaki en kaliteli protein yumurta akındaki ''nerdeyse'' whey protein kadar kaliteli bi de sunu soliyim 100 gramında en cok protein bulunduran besin yerfıstıgı ama kalitesi cok dusuk

Yerfıstını biliyodum ama birde soya fasulyesi tüketilmeliçok yararlııııııı :lol: :lol:

Dogru diosun soya baya ii bi protein kaynagı bide yeni ogrendim size de soliyim palamutta da cok ii protein war 100 gr da 25 gr protein ;)

DaFFy dedi:
Dogru diosun soya baya ii bi protein kaynagı bide yeni ogrendim size de soliyim palamutta da cok ii protein war 100 gr da 25 gr protein ;)

DaFFY Yaban Domuzunu Denedinmi :lol: :lol:

yok nie ? 100 grmında 100 gr protein mi war yoksa oleyse hemen cıkalım daglara :lol: msne gelsene coleman

Soyada yer fıstıgında cok protein var doğru. Ona bakarsanız Kabak cekirdeğinin 100 gr mında 30 gr protein var. Ama bunlar ne kadar kaliteli orası tartışılır? Balık olarak alabalık, palamut , ton çok iyi.

DaFFy dedi:
eger amac proteın oranı maxımum urunu bulmaksa ben yıyebılenlere balık unu tavsıye edıyorum.yuzde 80 ;)

baba benim bu tarif hjarbiden çok işe yaradı kg aldık yanlız geceleri çok rüya gördürüyoğ bana peki size ? :D :lol:

coleman yaban domuzu etinde cok proteinmi var tavsiye edrmisin

Back
Yukarı