Saf Arginine Tabletleri ??

gnc mağazalarında bulabilirsin..gnc nin 90 tabletlik l-arginine ürünü mevcut..her tablet 1000 mg arginine içeriyor..yanlış hatırlaıyorsam fiyatıda 45 ytl civarındaydı..ayrıca hardline firmasında piyasaya çıkarmış olduğu arginine tozu var...formulasyonu değişik olmasına karşın temelinde l-arginine dir..aynı şekilde hipofizi uyararak gh salgısını tetikler...

B3RkOvi dedi:
Arkadaslar saf arginine tabletleri var mi ? biliyorsunuz arginine buyume hormonu ve kaslar icin onemli bir amino asit. Sadece saf arginine bulunduran tabletler var mi ?
internet uzerınde birkaç firma bakanlık onaylı seklı ıle saf argınıne tabletlerı satıyor.40-60ytl arasında markaya baglı olarak fıyat degısıklıgı var.yanılmıyorsam lıfe tıme markası altında satışı mevcut.genel dıstrubutor ise maksimumsaglik şirketi.

L-Arginine 1000

Miktar
90 Tablet

Kullanım Şekli
Beslenme desteği olark günde 1 tablet alınması tavsiye edilir.
42,95 ytl

ama biraz pahalı gibi

B3RkOvi dedi:
Arkadaslar saf arginine tabletleri var mi ? biliyorsunuz arginine buyume hormonu ve kaslar icin onemli bir amino asit. Sadece saf arginine bulunduran tabletler var mi ?

Arginine buyume hormonu degil, buyume hormonu salgilamaya yardimci bir amino asit. Ayrica Ornithine ile birlikte kullanilirsa daha fazla etkisi olur.
O yuzden GNC deki L-Arginine & L-Ornithine urununu tavsiye ederim.

gnc çok pahalı 90 g 45 ytl gh max alın tablet olsun diyosan +ornitin c vit bitkisel sterol içerir 80 ytl

doctor dedi:
gnc çok pahalı 90 g 45 ytl gh max alın tablet olsun diyosan +ornitin c vit bitkisel sterol içerir 80 ytl
gh max yenı nesıl gh bossterlar yanında bıraz sonuk kalıyor.firmaların ürün portföylerı ıncelenecek olursa daha belirgin formuller daha uygun fiyata bulunabilir.

ben 21 yaşındayım.boy uzaması için arginine kullanmak istiyorum.uzar,uzamaz o önemli değil.yan etkisi olurmu benim çekincem bu?çene uzaması vs.. gibi?gündede ortalama 5 gr lık doğal yollarla argini alabiliyorum.gece yatarken doğal yollarla alamıyorum çünkü yediklerim şişkinlik yapıyor.o yüzden gece 2-3 gr alıp yatmamnın bir sakıncası varmı?

Yurtdışında çeşitli saf Arginine ürünleri var. Kapsüllerin tabletlere nazaran daha çabuk sindirildiği söylenir.

Saf Arginine almak istemenizin bir sebebi var mı? bigfoot'un da değindiği gibi Arginine'in Ornithine aminoasidiyle daha etkili olduğu söyleniyor. Arginine + Ornithine kombinasyonlarını da düşünebilirsiniz.

Ornithine'in büyüme hormonunun salınmasını başlattığını okumuştum. Ayrıca Karaciğer ve bağışıklık sisteminin düzenli çalışmasında da ihtiyaç duyulan bir aminoasit.

O yüzden bu ikisinin kombinasyonu bir ürün görürseniz onu da değerlendirin derim. thums:

Son düzenleme:
toz olarak saf arginine alma gibi bir hataya düştüm 1 yıl önce kullanamadım yarım kutu duruyor siz siz olun toz formundan uzak durun

benim sorumada cevap verebilirmsiiniz lütfen?yukarıda dozajını belirrttim.bu miktarda almamın herhangi bir yat etkisi varmı?

Back
Yukarı