Kaç kilo aldın bu 7 ayda? Her ay aynı hızda mı aldın yoksa çok hızlı kilo aldığın bir dönem oldu mu?Hacim için ağır çalışıyorum ektoyum 7.aydayım ancak kaslar büyümüyor yağlanıyorum hafiften göbek oluştu çalışabileceğim max ağırlıklarla çalışıyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Kompleks ağırlıklı besleniyorum zor kilo alan yapıda olduğum için kalorii hergün yükseltiyorum.Beslenmenizle ilgili bir durum gibi. Basit karbo alımınız fazla olabilir mi? Daha kompleks bir beslenme yağlanmayı azaltır bir de günlük kalori ihtiyacının çok üstünde kalori alıp yeteri kadarını yakamazsanız yağlanma normaldir.
Kaliteli besinlerden fazla tüketmeye çalışıyorum sorun kas kütlesi elde edemiyorum.sorun beslenmededir temiz bulk yapacaksın kilo alma döneminde olman herşeyi yiyeceğin anlamına gelmez bulkun soununda kasla birlikte yağda alınır ama misal 10 kg aldıysan bunun 7 kilosu kas olmalı
2,5kg.Uzun vadede aldım hocam, son günlerde de biraz hızlı almaya başladım.Kaç kilo aldın bu 7 ayda? Her ay aynı hızda mı aldın yoksa çok hızlı kilo aldığın bir dönem oldu mu?