Açıkçası spor yapmıyorum çünkü henüz beslenme düzenimi oturtabildiğimi düşünmüyorum. Beslenmemi düzene koyduktan sonra vücut geliştirme sporuna başlayacağım. Önüme ne gelirse yiyen biriyim. Neredeyse her yemeğimi dışarıdan söylerim. Pide fast-food çiğköfte kebap ne bulursam yerim
Fakat artık buna bir son vermek istiyorum. Çevremdeki bir çok insan güzel beslenmiyor bence sadece karınlarını doyuruyorlar. Yani öğünlerimizi ketçaplı mayonezli makarna ya da çiğköfte dürümle doldurmak ne kadar besleyici sizce? Hadi makro besinleri aldığımızı düşünelim fakat ya mikro besinler? Ev arkadaşım karbonhidrat tozu aldı. Araştırmalarımız sonucunda kaliteli olduğunu düşündüğümüz bir marka aldık 3 kg. Markasını vermek isterdim ama bildiğim kadarıyla yasak galiba. Neyse ben besin değerleri okudum eğer gerçekse -ki gerçek olduğunu düşünüyorum- bence son derece güzel değerler. Protein kısmı esansiyel aminoasitlerin hepsini içeriyor ve içinde bir sürü vitamin mineral var. Uzun lafın kısası demek istediğim şu ben sadece supplementlar ile beslenmeyi düşünüyorum. Protein tozu karbonhidrat tozu ve kaliteli yağlar ile. Fakat suya karıştırıp içtiğim ek besinler vücudumu beslese de beni ne kadar tok tutar bilemiyorum bu yüzden de lif de almak istiyorum fakat lif nasıl bir şey onu hiç bilmiyorum yani lif de mi toz halinde suya karıştırıp içtiğimiz bir şey? Belki çoğunuz bu beslenme şeklinin çok zararlı olduğunu böbreklerimi ve karaciğerimi yoracağını söyleyeceksiniz ama ben bunları göze aldım. Sonuçta yediğimiz hormonlu tavuk, yumurta, domates ve salatalık ne kadar sağlıklı ki?
Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.